Какво се случва с тази жена, мамка му? Чак ми

...
Какво се случва с тази жена, мамка му? Чак ми
Коментари Харесай

Андреа излезе на сцената в потресаващ вид! Коментар: Мисля, че психически не е добре, трябва й лекар

Какво се случва с тази жена, мамка му? Чак ми е жалост? Мисля, че душевен не е окей и ѝ би трябвало лекар… “ - този коментар обобщава реакциите на почитателите на поп-фолк певицата Андреа, след завръщането и на сцената по време на последното й присъединяване онлайн. 

Това се случи откакто преди броени дни някогашната половинка на звездния боксьор Кубрат Пулев беше поканена да пее в Студенски град, а нейните фенове не можаха да я разпознаят. Причината – по думите им изпълнителката на " Докрай “ очевидно не наподобява на себе си, наддала е килограми и показва несъответстващо държание на сцената. От своя страна, това накара почитателите й да изразят терзание за психологичното й здраве. Според тях Андреа не се усеща добре в личното си тяло и по тази причина прекалява с обработването на фотосите си в обществените мрежи. Всичко това, по думите им, е обвързвано и с " натиска върху звездите ".

Феновете й даже направиха отпратка със случилото се с младия поп-фолк реализатор Денис Теофиков, който преди по-малко от два месеца лиши живота си.

" До оня ден говорихме за натиска над изпълнителите около гибелта на Денис Теофиков, а в този момент вършим същото с Андреа. Тя не е сляпа, само че въпреки всичко е намерила сили да се върне още веднъж на сцената и едва ли се усеща добре от целия хейт, който се излива. Утре в случай че се случи нещо с нея по какъв начин бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще извършите, ще стоите у дома на мрачно ли? “, пита един от загрижените й почитатели.

" Милата Андреа, поисквам й през каквото и да минава да се оправи по-скоро и да се трансформира още веднъж в себе си, в онази сексапилна и уверена жена! “, изрази поддръжката си към Андреа друга фенка. Не липсваха обаче й недоброжелателни мнения.

" По-добре стой с фотошопа че онлайн не приличаш на човек “, гласеще един от тях, а различен беше имитация на мнението за натиска върху звездите: " Натиска върху звездите? Ами натиска върху злоупотребата ѝ с фотошоп? Ами образеца, който дава на девойките – бъдете попови свине в действителния живот, но в Инстаграм бъдете перфектни… Ай сектир, да отива на битките, да взима златото и да се завършва “, написа неудовлетворен, представен от " Монитор "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР