Какво се случва с естрадната икона?
Примата на родната естрада е

...
Какво се случва с естрадната икона?
<br
>Примата на родната естрада е
Коментари Харесай

Ужас: Лили Иванова прикована на легло!

Какво се случва с естрадната икона?

Примата на родната сцена е известна работохоличка, само че въпреки всичко възрастта не прости. Певицата ще прекара почивните дни в дома си, поради изкълчен крак. Естрадната легенда се оплаквала от режещи болки в глезена, който навехнала съществено.

За това съобщила някогашната й икономка Мария. Когато пристигнала в дома на някогашната си работодателка, с цел да й занесе мартеница, Лили Иванова колкото да, с куцане, й отворила вратата.

Тя й се ожалвала, че е контузила крайници си и Мария мигновено се заела да я лекува по остарял, изпитан способ. Тя напълнила леген с хладка вода и поставила малко сапун в него, като предиздвикала изпълнителката да постави в него подутия си гален. С лек масаж тя  й облекчила болката, като я предиздвикала да си легне и да остане няколко дни на топло, без да се движи доста.

72-годишната бракосъчетавам не я разпитвала по какъв начин се контузила,  а единствено я оставила да си почива и да се възвърне.

Близки до обкръжението й доверяват,че иконата на поп музиката потърпевша поради неизменимите си високи токчета. Дори в дома си Лили Иванова се движела с чехли на токове, поради което си навехнала крайника. С огромен напън те я предиздвикали да си купи маратонки, с цел да тренира най-малко с обувки с равни ходила в домашния си фитнес.

Но Лили Иванова изрично отказвала да се раздели с високите токчета на открито. По думите й те били дрескода й, като на идол за обичаната й аудитория.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР