Какво се случи до този час? Текат консултациите при президента с

...
Какво се случи до този час?
Текат консултациите при президента с
Коментари Харесай

70% одобряват всяка партия да е отговорна за повереното ѝ министерство, сочи анкета на Dir Podcast

Какво се случи до този час?

Текат консултациите при президента с парламентарно показаните партии и обединения. Четирима вицепремиери и две нови министерства ще предложат " Продължаваме промяната ". А ГЕРБ и Съюз на демократичните сили няма да се поколебаят да подлагат на критика всяка тяхна неточност.

И огромните възпитаници се върнаха в клас. Повече от половината учители били имунизирани, доста от тях са и преболедували, увериха от Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа ".

" Отговорност за държавното управление би трябвало да носи министър-председателят, в качеството си на административен и действен началник на държавната изпълнителна власт " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Всяка партия да носи отговорност за министерството, което оглавява. Одобрявате ли? " Още отзиви ще чуете в този подкаст:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Всяка партия да носи отговорност за министерството, което оглавява. Одобрявате ли? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 Снимка: Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР