Какво правят студентите ли? Е, извън учението, те се спукват

...
Какво правят студентите ли? Е, извън учението, те се спукват
Коментари Харесай

Дениз Йозджан показа нецензурен жест, а оборотен фолк певец се закача с нея

Какво вършат студентите ли? Е, отвън учението, те се спукват от купони и пътувания с другари. Дениз Йозджан, дъщерята на фолк певицата Лияна, не прави изключение от това " предписание ". Красивата фолк наследница споделя постоянно празненствата, на които върви с другари, а неотдавна предизвика със фотография от едно събиране.

На фотото красивата брюнетка е в компанията на свои другари, само че тя и момичето до нея са решили да " поздравят " всички за коледните и новогодишните празници, само че не с благопожелание, а с циничен жест. Двете девойки са посочили междинен пръст, като евентуално по този начин изпращат " доста поздрави " на всички злобари, които постоянно разясняват фотосите на Дениз.

Виж още: С едни гърди напред през 2022 година: Ето къде Мани ще усили пазвата и какъв брой кубика ще сложи 

Този път обаче се натъкнахме на коментар от младата фолк вяра Антонио, който се закача с щерката на Лияна. " Хубави зъбки ", написа Антонио, а Дениз му дава отговор единствено със смеещо се емоджи. Не знаем дали няма освен това сред тези двамата, само че е повече от явно, че някогашното боксьорче намира за симпатична Дениз.

Иначе Дениз посрещна празниците в домашна конюнктура, като даже сподели част от жилището на майка си. Видяхме от стори, че певицата и щерка ѝ живеят повече от охолна в съвременен и много първокласен дом.

Виж още: Луксозното я притегля: Сексапилната Ария в обятията на футболист, глезят се на екзотично място

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР