Какво по-прекрасно от това да посрещнем новия сезон със свежа

...
Какво по-прекрасно от това да посрещнем новия сезон със свежа
Коментари Харесай

17 идеи за прически с бретон за къса или дълга коса

Какво по-прекрасно от това да посрещнем новия сезон със свежа. Да, добре знаем, че бретонът е колкото обичан, толкоз и подложен на критика, само че в последните месеци той е шлагер, а изглежда ще продължава да бъде и в бъдеще. Много девойки самоуверено взеха решение да употребяват времето в изолираност, с цел да тестват нещо друго с косата си, и като че ли като най-желан се открои. Затова през днешния ден ви представяме няколко хрумвания за прически, подобаващи както за дълга, по този начин и за, които ще подчертаят бретона ви и ще освежат есенната ви визия. 
             

A post shared by (@_jeanettemadsen_) on Jul 31, 2020 at 1:33pm PDT

Пуснатата коса на естествени къдрици е типичен избор, който в никакъв случай не ни разочарова. Слагаме по-обемни обеци като обичаните ни златни халки да вземем за пример, залагаме на лек грим и обличаме тъмносин пуловер и чифт дънки. Толкова е просто, а ни подсигурява ослепителна визия. Ако дължината на косата ни го разрешава, можем да я вържем на или кок, а бретонът чаровно да обгръща лицето ни, несъзнателно ставайки център на целия ни тоалет. 
               
on Feb 24, 2020 at 7:05pm PST

Не забравяме за, които са съвършеният свършек на всяка прическа. Спираме се на цветните ленти и шноли, с които повърхностно прибираме косата си, само че постоянно оставяме бретонът да бъде звездата в цялостната ни визия. За всички девойки с по-къса дължина на косата, предлагаме напълно леко оформяне на бретона и натурален стайлинг за останалата част от прическата. За повече хрумвания разгледайте галерията нагоре. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР