Какво научихме през 2021 година за модата и как да

...
Какво научихме през 2021 година за модата и как да
Коментари Харесай

Friday Fetish: Пет модни съвета, с които да посрещнем 2022 година със стил

Какво научихме през 2021 година за модата и по какъв начин да използван уроците, с цел да подобрим стила си.

Първият петък от новата година ни разделя сред загатна за миналата година и устремеността към мотивите за развлечение от новата. Още повече важи това за света на модата, в който нормално в този момент настава времето да потърсим новите трендове и да подновим дрешника. Преди да го извършите обаче, би трябвало да имате поради тези няколко насоки от специалистите.

Съвет номер едно – не вярвайте на всички фешън препоръки

Модата се трансформира и трансформира, само че вашият жанр няма потребност да го прави. През 2022 година ви съветваме да следите новите трендове, само че дотолкоз, че да си избирате нови способи да погледнете на своя персонален жанр и дрешник. В модата няма правила и няма потребност да се подчинявате на безстопанствен различен нюх с изключение на вашия личен.

Елегантността към този момент се крие в комфорта

Ако пандемията ни научи на нещо, то това е, че положителната визия не постоянно би трябвало да желае жертви. Удобството може да бъде също толкоз стилно и елегантно, по тази причина и няма потребност да вършим компромис.

Не забравяйте да излезете от зоната си на комфорт

Не, не си опонираме с последните две, а единствено подсещаме – модата е, с цел да се забавляваме с нея. Продължавайте да поддържате стилната игра забавна и опитвайте нови неща даже когато към този момент сте основали основите на капсулния дрешник.

2022-ра е годината на смелите цветове

След като Pantone избра за цвят на годината подобен, който преди мъчно бихме си показали, че ще носим на ежедневна база, те отвориха вратата към безкрайността, която цветната палитра предлага. Бъдете дръзки и смели и си позволете да привлечете вниманието към себе си.

И не забравяйте аксесоарите…

… Защото никой тоалет не е приключен без тях и тъй като в този момент повече от всеки път имаме опция да покажем темперамент и креативност посредством щурите чанти, обувки, шалове или слънчеви очила на пазара.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР