Какво му трябва на човек, за да бъде щастлив –

...
Какво му трябва на човек, за да бъде щастлив –
Коментари Харесай

Приятели се завръща от 15 ноември в забавната компания на Двама мъже и половина и Новите съседи

Какво му би трябвало на човек, с цел да бъде благополучен – несъмнено, че другари, съседи и роднини… От 15 ноември bTV Comedy ще ги сервира вкупом и ще зарадва феновете с маратон от най-любимите им комедийни сериали. „ Приятели “, „ Новите съседи “ и „ Двама мъже и половина “ дават обещание да доставят ударна доза развлечение в делничните вечери в ефира на единствения по рода си български ефирен канал, който към този момент 14 години предлага 24-часова положителна опция на динамичното всекидневие.

Един от най-култовите сериали за всички времена – „ Приятели “ – се завръща от първи сезон в ефира на bTV Comedy от 15 ноември (сряда). Всяка делнична вечер от 19:00 ч. феновете ще могат да си напомнят всички толкоз занимателни и прочувствени срещи на безспорните любимци на публиката в целия свят – Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос – в емблематичното кафене „ Сентрал Парк “. Освен в делниците, „ Приятели “, който е притежател на голям брой награди „ Еми “, както и на „ Златен глобус “ за най-хубав ефирен сериал, ще разтоварва феновете на bTV Comedy и през уикенда – всяка събота и неделя от 14:00 ч.

Всяка делнична вечер от 20:00 ч. е ред за любимците от жилищна кооперация „ Мирадор де Монтепинар “ – „ Новите съседи “, които постоянно будят усмивка с непрестанните си инциденти, раздори, кавги, любовни афери и турбулентни връзки. До единогласие по всевъзможни междуетажни и персонални въпроси в никакъв случай не се стига, а това е сигурна рецепта за конфузни обстановки и доста смях. Скоро bTV Comedy ще изненада феновете и с най-новите епизоди на испанската поредност, а в тях обичаните съседи следва да се реалокират в нова постройка със смели упования и очаквания. Дали обаче те ще се оправдаят, следва да разберем… Уикенд маратоните на „ Новите съседи “ са всяка събота и неделя от 17:00 ч., като всички сезони и епизоди са налични във видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

Емблематичният американски ситком „ Двама мъже и половина “, притежател на четири награди „ Еми “, също още веднъж е част от програмата на bTV Comedy и гостува в домовете на феновете всяка делнична вечер от 22:00 ч., с маратони през уикендите от 15:00 ч. Насладете се на комичните взаимоотношения сред композитора коцкар Чарли (Чарли Шийн), неговия брат Алън (Джон Крайър) и дребния Джейк (Ангъс Т. Джоунс), които са изправени пред предизвикването да „ израснат “ дружно и да схванат смисъла на това да бъдеш „ същински мъж “…

От 24 ноември (петък) bTV Comedy ще зарадва феновете и с премиерния комедиен ситком „ Уиндзорите “ (The Windsors), който показва живота на членовете на английското кралско семейство – подобен, какъвто в никакъв случай не сте го виждали до момента. Епизодите, изпълнени с неподражаемо възприятие за комизъм, ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч. и ще бъдат налични онлайн на VOYO.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР