Какво е любов? Мислим си, че знаем, но истината е,

...
Какво е любов? Мислим си, че знаем, но истината е,
Коментари Харесай

Петте степени, през които преминава истинската любов

Какво е обич? Мислим си, че знаем, само че истината е, че множеството хора считат пеперудите в стомаха и гневното причличане за “любов ”.

Ако желаете да си обясните същинската същина на това възприятие, научете през кои пет степени минават влюбените в близостта между тях.

1 – Увлечение

Сладко-горчивата, сиропирана начална фаза на влюбването, в която хормоните ни бушуват.

Проверяваме по пет пъти в минута дали той не ни е писал. Мислим за него непрестанно. Говорим единствено за него, светът се върти към миговете, прекарани дружно. Правим чудеса, с цел да му се харесаме, облекла, прически, парфюм. “Отнесени от вихъра ” е положително определение за този начален стадий.

5 признака, че той няма да ви изневери

2 – Приземяване

Това е интервалът, в който действителността стартира постепенно да отвоюва изгубените територии. Казано просто, настава същинското опознаване.

Появяват се първите моменти на отчаяние, тъй като започваме да виждаме и минусите на колегата ни. Важно е да си дадем сметка, че това е естествен развой и не значи завършек на любовта. Но тук към този момент идва моментът да поставим старания да се напаснем един към различен.

Видовете целувки и какво споделят те за възприятията на мъжа

3 – Заравяне

В третия стадий влюбените се “заравят ” в общото си всекидневие. Битовата страна на живота става водеща. Темите на диалог към този момент не се въртят към киното, поезията и спомените от детството, а към това кой ще пусне прахосмукачката, какъв брой пари остават до края на месеца, какво чакаме от общото си бъдеще. Искаме ли деца. Дали да изтеглим общ заем за жилище. Проверяваме до каква степен ежедневните ни привички, както и огромните ни цели в живота съответстват с тези на колегата.

Ако на тази степен на обичането се окаже, че имаме съгласуемост, шансът да останем дружно за цялостен живот е огромен.

Кой вид жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

4 – Разравяне

След няколко години дружно, в случай че сме щастливци, идва време още веднъж да надигнем глава от материално-битовата страна на общия ни живот. “Разравянето ” на общите отговорности ни оказва помощ да осъзнаем какъв брой доста към този момент сме построили с този човек, какъв брой общи неща има посред ни и си даваме сметка, че сме се привързали към него, в това число към дребните му дефекти. Това е фаза на преоткриването. Отново имаме предпочитание да излезем на среща, да водим вълги диалози.

Доказано: Не е значимо да сте красиви, с цел да вършиме прекрасен секс

5 – Любов

Обикновено настава към петата година на връзката. Любов е, когато сме опознали своя фаворит изцяло, с всички негови положителни и неприятни страни, и си дадем сметка, че го обичаме тъкмо подобен, че не бихме трансформирали нищо, че не бихме върнали нито ден обратно и че всеки прекаран с него миг от живота ни е драгоценен.

Любов е мисълта, че не бихте прекарали живота си по различен метод, с различен човек, каквито и привилегии да можеше да ви донесе това. Любов е цялостната отдаденост и желанието индивидът до нас да бъде благополучен, задоволен, да се усеща скъп, обгрижван и обичан.

Да бъдеш демисексуален не е срамно

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР