Какво да ядем, за да забременеем? Какви храни и напитки

...
Какво да ядем, за да забременеем? Какви храни и напитки
Коментари Харесай

Храни, които увеличават шанса да станете майка

Какво да ядем, с цел да забременеем? Какви храни и питиета да заобикаляме, в случай че желаеме бебе? Наистина ли има и такава взаимозависимост?

Науката и медицината вървят напред с бързи темпове и дават късмет на хора, за които преди години е било невероятно да забременеят, да станат родители.
И да, вярното хранене в действителност въздейства, тъй като съществува директна връзка сред това, което яде дамата и това какъв брой елементарно може да забременее, твърди и изброява letidor.ru.

Сладолед
Консумацията на огромно количество сладолед вероятно няма да направи чудеса с вашата фертилност. Изобщо използването на млечни артикули в прекомерни количества може да има противопоставен резултат. 
Не едно проучване обаче е посочило, че дамите, които ядат повече от една порция пълномаслени артикули седмично, страдат с 25% по-рядко от проблеми с неплодородие, в сравнение с тези, които хапат пълномаслени артикули единствено един път на седмица. 
И назад – дами, които ядат една порция нискомаслени млечни артикули повече от един път седмично, имат проблеми с безплодието с 85% повече, в сравнение с тези дами, които ядат такива единствено един път седмично. 
С едно изречение: в случай че желаете да забременеете, заменете обезмаслените млечни артикули с пълномаслени.

Продължава на страницата на Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР