Каква е вашата идеална спалня? И в коя всъщност можете

...
Каква е вашата идеална спалня? И в коя всъщност можете
Коментари Харесай

4 цвята, които не трябва да се използват в спалнята

Каква е вашата идеална спалня? И в коя в действителност можете да спите? Селекцията съдържа 4 цвята, които пречат на здравословния сън и релаксация, както и сполучливи други възможности.

4. Розово

Обикновено стая за девойки и даже за млади дами нормално се показва в розово. Но непрекъснато да си вътре в стаята не е доста прелестно. Сладък колорит бързо ще ви писне.

Алтернатива: прашно розово и лилаво, полупрозрачни пастелни нюанси.

3. Червено

Червеното се смята за цвят на пристрастеността. И къде, както е в спалнята, да покажем тази пристрастеност? Проблемът е, че през множеството време в спалнята те към момента спят. Светъл колорит на стените несъмнено ще попречи на процеса на разпределяне и заспиване.

Алтернатива: вземете афиш или картина с червен цвят или с нотка на пристрастеност и окачете. Ако желаете да спите, тогава този обект просто няма да се набива в очите.

2. Виолетово

Всички нюанси на този цвят са противопоказани в спалнята. Проблемът е, че лилавото се счита за психостимулатор и затова заспиването в такава стая няма да е елементарно и сънят постоянно може да бъде съпроводен от кошмари.

Алтернатива: приглушени и пастелни нюанси на синьо са свързани с вечерното небе и настройват тялото да за сън.

1. Кафяво

Всички тъмни цветове се смятат за несъответствуващи за хора, склонни към меланхолия. А кафявото е по-силно от другите, провокира възприятие на изолираност, меланхолия и безпокойствие.

Алтернатива: изберете златисти и карамелни нюанси – доста изследвания демонстрират, че те са идеални за сантиментални връзки.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР