Както знаете вече сме провели много коалиционни съвети, обсъждаме темата

...
Както знаете вече сме провели много коалиционни съвети, обсъждаме темата
Коментари Харесай

Шефът на Промяната в НС се надява на мнозинство за пращането на военна помощ

" Както знаете към този момент сме провели доста съдружни препоръки, обсъждаме тематиката и имаме позиция за зала, която да бъде подкрепена от болшинство, тъй че да не бъде застрашена сигурността на обединението и държавното управление ", това съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Би Ти Ви.

" Знаете, че има три импортирани решения - едно на Политическа партия, едно на Демократична България и едно на ГЕРБ. Смятам, че това на Политическа партия е най-балансирано. Не инцидентно ние сме го изработили и внесли в деловодството. Смятаме, че то покрива по най-хубавият метод упованията и настояванията на другите участници в обединението ", акцентира той.

Гюров отхвърли да подсигурява, че всички партии от ръководещата коалиция ще гласоподават еднообразно във връзка с военната поддръжка за Украйна.

" Това е нашата цел. Първо желаеме да подкрепим ясната позиция по отношение на Украйна и второ - всички партии от обединението да се припознаят в това решение ", добави Гюров.

" Проведохме доста дълго съвещание на ПГ на Политическа партия. Там чухме най-различни отзиви. Предполагам процесът в Българска социалистическа партия е същият. Мисля, че имаме доближаване на позициите и през днешния ден ще можем да вземем решение ", сподели още ръководителят на ПГ на Политическа партия.

Точно в 09,00 часа стартира изключителното съвещание на депутатите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР