Както винаги българската прогресивна общественост, културтрегерите, спортистите, изобщо всички цивилизовани

...
Както винаги българската прогресивна общественост, културтрегерите, спортистите, изобщо всички цивилизовани
Коментари Харесай

САЩ гледа как Русия ще присъедини Украйна. И са съгласни

Както постоянно българската прогресивна общност, културтрегерите, спортистите, въобще всички цивилизовани българи са тотално дезинформирани и неориентирани. Даже няма да се занимавам за следващ път да го разисквам, по всички събития в живота ни, тези хора са на правата за тях си страна. В политиката, в медицината, в спорта, те постоянно вървят в онази посока.

Цената да ги загатвам е малко по-различна през днешния ден. За да ги проучвам мъничко. Тази група се дели на две съществени елементи. Които вземат пари, с цел да мислят и приказват правоверно и втората група, които не се образоват, не се развиват в осъзнаването на действителността, в която минава живота им. Мога да посоча в моя персонален кръг хора цели тълпи, които се намират времево в идеологическото си развиване в 1988-ма година. В тази категория хора има и такива, които принадлежат и към двете групи, и вземат пари и нищо не схващат. Приблизително тази група съставлява най-много 30% от българския народ. Мога самоуверено да се хвана за цифрата имунизирани българи, тъй като тъкмо това сподели съответната народностна конструкция в обществото. Тези, които вървят със Запада, са 30%. Не единствено със Запада, С ГЛОБАЛИЗМА.

По тази причина българският публичен горен пласт, тези с претенциите, са тотално дезинформирани. И всякога реагират първосигнално в правата религия.
Друга причина за дезинформацията е неналичието на свободни от глобалистите медии. Има, и те се наблюдават от ужасно доста хора! Но се броят на пръсти. Българската медийна среда е завладяна, това не е никаква вест.
За разлика от имунизациите, когато мен персонално ме упрекнаха, че нямам право да давам ум, тъй като не съм доктор, то в този момент имам цялостното право да приказвам, тъй като чудесно разбирам протичащото се! Който желае, да чува, който не, свободен е да си върви!

Във връзка с това не може да се пробие мъглата в публичното схващане за нищо, което се случва, освен в този момент, а всеки ден. Вижда се по какъв начин прекосяваме от една измислена рецесия в друга и следва идната и тази каста въобще не регистрира нищо, лапа като гъска.
Аз доста пъти съм коментирала, че няма да се занимавам с човеци от тази категория, тъй като няма смисъл. Понякога се нервирам, от време на време не. Но предизвестявам – Вече светът върви в бавното разрастване на напълно нов ред, в който с досегашните разбирания няма да може да се живее. Пък който както желае!
Да, към този момент политическата обстановка в България е правоверна, само че това е краткотрайно, тази власт няма подръжка в народа. Бързам още на това място в поста си да кажа, че доста постепенно и мъчително тази група българи ще осъзнава новата действителност, в която бавно лека ще се роди противовес на глобализма.

Сега за обикновено разрастващите се хора, които се стремят, в случай че не знаят, да се осведомят и образоват.
Две неща се случват, които са значими.

1. Русия и персонално Путин основава СССР-2.

2. Украйна и Русия са един народ с разнообразни народностни групи в него и по тази причина всъщност това е революция.

По точка 1 ще приказвам доста пъти. Това е доста бездънен развой, който се оформя в придвижване. Той може да е изглеждал някак в главата на Путин, само че същинското му проявяване никой не знае по какъв начин ще стане. Засега самоуверено декларирам, че се движи доста добре!
Около този нов международен център ще се завърти най-малко половината свят. Забележете, всички азиатски страни следят, мълчат и чакат. Защото знаят какво става. Тук там се чуват гласове, които са доста забавни прочее, само че като цяло Азия мълчи.
Много бездънен развой е точка 1, който ще се разпростира с години. Но бързам да кажа, западният глобализъм няма да може да го спре. Ще се опита посредством пренасяне центъра на ДД в Китай. Но и по тази причина отсега нататък, не през днешния ден.

По точка 2 обаче имам какво да кажа.

Няма да преглеждам историята на Русия и Украйна. Това е доста сложна задача, която в случай че не си положил основа, в никакъв случай не можеш да схванеш. Затова и тези 30% в никакъв случай няма да схванат в този живот! За другите не знам, несъмнено ще се пробват.
С оглед на сегашната обстановка, там се позволява един спор сред два клона от един народ. Част от Украйна е православна и съветско говоряща, те дори са един народ с Русия. Друга част от Украйна са католици и говорещи нещо приблизително сред съветски и финландски, имат писменост, която съставлява и кирилски и латински букви. Тези хора точно са като нашите 30%. Те станаха обект на западното въздействие и промиване на мозъци, защото те имат съзнанието за славяни, които не са руснаци. Много е тежка тяхната обстановка! Това е славянска съветска кръв със западно съзнание и това е исторически завършена група. Тези хора безусловно не знаят кои са и точна заради тази причина са по този начин злокобно мразещи Русия! Мислят, че тя е отговорна за положението им.

У нас в действителност тече същата революция по същата тематика и по същия исторически метод и сега.
Но в Украйна това състояние е неведнъж тежко. За разлика от българите, които имат доста тъкмо явен етничен произход и той не е съветски, украинците нямат това опрощение и част от тях водят война, с цел да не се наложи пред себе си да одобряват и признаят, че са руснаци. А това в действителност е доста тежко положение, което няма лекуване! Те не са поляци, не са румънци, не са унгарци, руснаци са. Ето по тази причина е всичко.

По същият метод както с вируса, нашият планктон не подозира за съществуването на страдалчество в Донбас, той не знае къде е Донбас на картата на света. И новините от Донбас нашият планктон възприема като новините на Мангъров – отричане и експанзия. И тъкмо както с вируса, по този начин и в този момент същинското положение на нещата е тотално отречено от циментираната група мозъци и ще забележим битки с цел да пробие светлината е живота ни, тъй като за положително или неприятно шерване едно витално пространство.

Завършвам с това, че по този начин стоят нещата в Украйна.
Те ще се решат в интерес на Русия, това е окончателно действително!
По медиите се прожектира следващата измислена действителност, а тя е, че Съединени американски щати се опълчва на Русия. Това е неистина. Съединени американски щати гледа по какъв начин Русия ще причисли Украйна. И са съгласни.

Благодаря ви, а в този момент планктонът може да се върне към елементарното си бълтавене!

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР