Както вече ви информирахме подробно, в завода на Tesla в

...
Както вече ви информирахме подробно, в завода на Tesla в
Коментари Харесай

Tesla предлага фабрично напукано стъкло

Както към този момент ви информирахме в детайли, в завода на Tesla в Остин най-сетне се състоя дълго чаканото показване на серийната версия на електрическия пикап Cybertruck. Наред със статичния екран, американският авто производител разгласи и редица фабрични варианти, измежду които имаше много необикновени аксесоари - такива, които не се оферират от други марки, само че на които Илон Мъск, прочут със своята чудатост, държи.

Добре прочут факт е, че каросерията на електрическия пикап е направена напълно от неръждаема стомана, която е потвърдила устойчивостта си на обстрел с малокалибрени оръжия, само че всички модели ще бъдат в един цвят, защото Tesla не боядисва своите пикапи Cybertruck.

На клиентите обаче ще бъде препоръчано фабрично защитно фолио. Срещу 6 500 $ пикапът ще бъде затрупан фабрично с бяло или черно полиуретаново фолио. За $5 000 можете да получите транспарантно. Ако това е прекомерно скъпо за някои, тогава за $55 можете да си купите стикер на задното странично стъкло, който симулира пукнатини.

По този чудноват метод Tesla реши да победи срама от 2019 година, когато по време на първото шоу на Cybertruck, дизайнерът на Tesla Франц декор Холцхаузен счупи задното стъкло, пробвайки се да потвърди устойчивостта му на удари. Появиха се пукнатини по стъклото, само че това не разстрои компанията и тя показва самоирония, предлагайки подобен фон като фабрична алтернатива./Fakti

 Tesla предлага фабрично напукано стъкло ᐉ Новини от Fakti.bg - Авто | ФАКТИ.БГ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР