Както вече писахме, в община Ракитово положението с местното управление

...
Както вече писахме, в община Ракитово положението с местното управление
Коментари Харесай

Прокуратурата ще се самосезира ли с цел проверка на възможна схема за купуване на гласове в Ракитово от фамилията на кмета Холянови


Както към този момент писахме, в община Ракитово ситуацията с локалното ръководство е по – характерно. В предходна публикация по сигнал ви илюстрирахме по какъв начин кмета Холянов е основал малко феодално имение в общината.

Сега обаче, в интервал на избори и балотаж, става все по – забавно, дали семейство Холянови не си купуват и вота за идващ мандат, с цел да продължи господството им над значимите за кметството богатства! Наш брилянтен фотограф съумя да снима на място забавни фотоси, за които се чудим дали прокуратурата няма да се самосезира и да направи инспекция по какъв начин се организират изборите в общината, с изключение на подозренията за спор на ползи, които витаят в Ракитово, свързани с бизнесите на синовете му, ползвайки кметския пост, с цел да облагодетелства фамилията си, за което ни алармираха локални поданици.

Съмненията за закупуване на гласове са големи, откакто ни бяха предоставени фотосите от нашия брилянтен фотограф, осмелил се да наблюдава дейностите на единия от синовете на Холянов – Георги, на който допускаме е дадена нелеката задача да подсигури гласове за татко си! На фотосите е видно по какъв начин от първокласното возило сина на кмета Холянов беседва с локален ром, който към този момент държи в ръцете си 50 лв.. Предполагаме, че банкнотата в ръцете на рома не е единствено да си прави вятър.

Ясно се вижда в огледалото на първокласния джип, че стои Георги Холянов, наследник на досегашния кмет и настоящ претендент още веднъж на Ракитово. Предполага се, че е тръгнал на разходка при ромите, които държат банкноти от 50 лв., до момента в който приказват с него. Тези догатки обаче са притеснителни и е нужно способените органи да вземат ограничения и да се самосезират преди сегашния балотаж, тъй като живущите в Ракитово нямат храброст да подадат сигнал.

Направихме си труда да научим и името на рома, който държи парите, до момента в който беседва с Холянов, с цел да е по – елементарно на органите при възможна инспекция на място. Казва се Марин Илинов. Прилагаме и още фотоси, от които е видно в каква компания е сина на Холянов!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР