Областният управител на област Благоевград Георги Динев проведе работна среща,

...
</TD
>Областният управител на област Благоевград Георги Динев проведе работна среща,
Коментари Харесай

В Благоевград се събраха заради изборите

Областният шеф на област Благоевград Георги Динев организира работна среща, обвързвана с организационно-техническата подготовка на идните избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. 

На срещата бяха поканени представители на РИК – Благоевград, ръководители на териториалните звена, ангажирани в изборния развой – ОД на Министерство на вътрешните работи, РД ПБЗН, " ГРАО “, " Информационно обслужване “ – Благоевград, ЦСМП-Благоевград, ТДНС, секретарят на Община Благоевград, както и екипът на Областна администрация, зает с изборния развой.

Областният шеф Георги Динев откри срещата, като приветства всички участници и акцентира значимата роля на разговора, обединените старания и съдействието сред всички виновни институции, с цел да бъде обезпечен транспарантен, безпроблемен и почтен избирателен развой. Той осведоми, че има образуван екип на Областна администрация Благоевград, който е извършил отговорностите си по организационно-техническата подготовката на изборите. Бяха разисквани организационни и логистични въпроси.

Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград – ст. комисар Даниел Димитров посочи, че полицията е в цялостна подготвеност да прави всички действия по защитата и съпровода на бюлетините и изборните материали. Председателят на РИК – Благоевград Мартин Бусаров увери, че следва осъществяване на образования на членовете на комисиите.

Институциите оповестиха, че са подготвени за провеждането на законни избори и подсигуряваха взаимоотношение между тях. Предстоят следващи работни срещи, като господин Динев изрази вяра ползотворният разговор и съдействие да продължат през целия избирателен развой.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР