Както вече писахме наскоро, карго панталонът прави своето завръщане за

...
Както вече писахме наскоро, карго панталонът прави своето завръщане за
Коментари Харесай

Панталоните, които всяко момиче трябва да има в гардероба си

Както към този момент писахме неотдавна, карго панталонът прави своето завръщане за следващ път. Сега обаче обръщаме внимание на тези по-класически модели, които без значение от сезон или трендове, всяко момиче би трябвало да има в дрешника си. Особено когато не желае или не може да носи дънки. Понякога намирането на съвършения чифт е сложна, само че не и непреодолима задача. Първо, би трябвало да намерите подобаващия за вас модел и контур, да изберете вярната дължина и, несъмнено, оня цвят, който най-лесно ще може да комбинирате с другите неща в дрешника си. Ето и кои са най-класическите панталони, които може да пробвате и да си вземете при идващия шопинг тур.

Моделите с прави крачоли постоянно наподобяват елегантно, изключително в комбиниране с балерини или обувки на ток. Но в случай че имате невисок растеж, е по-добре да изберете панталон с дължина към глезена, който също разрешава да се носи с разнообразни обувки – и кецове, и мокасини, и токчета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Широкият панталон може да добави доста изтънченост към всяко облекло. През студените месеци се насочете към модели от вълна, които стоят извънредно елегантно, без значение дали стайлингът е леко нехаен, или по-официален. Често те са с висока талия, което ги прави извънредно комфортни, дотолкоз, че може да посягате към тях всекидневно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Разбира се, черният панталон е безусловно наложителен за всеки дрешник. Той може да е прав и подобаващ за офиса, да е по-широк за съчетание с тишърт и кецове през уикенда или пък вид чеп, който позволява да се съчетава с високи токчета и ботуши. Един черен кашмирен пуловер ще даде на черния панталон още по-изискан тип.

Няма по какъв начин да минем и без кожения панталон, изключително за този сезон. Той се предлага във всевъзможен жанр и форма, в това число прилепващ, карго, с необятни или прави крачоли и напълно не е наложително да бъде в черно. Дори в противен случай, в кафяво, сребристо или бордо ще освежи есенния стайлинг, допълвайки един тоалет от пуловер, палто и боти. Стайлинг, който работи и за офиса, и отвън него.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sonia Lyson (@sonialyson)

 
17 къси жилетки за по-елегантен есенен стайлинг


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР