Както вече писахме, актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото,

...
Както вече писахме, актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото,
Коментари Харесай

Меденият месец Боби Турбото и Калина Крумова

Както към този момент писахме, артистът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, изненадващо подписа брак с небезизвестната депутатка от близкото минало Калина Крумова.

Макар двамата да съумяха да задържат дълго време отвън медийното внимание интимната си връзка, скорошната им морска женитба не остана загадка. Новината, че атрактивната двойка се е врекла във честност, бързо се популяризира и продължава да буди интерес. Щастливите младоженци споделиха сантиментален кадър и от медения си месец.

От него се вижда, че двамата се любуват на първите дни от брачния си живот не къде и да е, а още веднъж край морето.

В профилите си в Инстаграм Калина и Боби демонстрираха по какъв начин си прекарват малко след сватбената гала и в какво въодушевление са. Както се вижда - двамата наподобяват по-щастливи от всеки път, наслаждавайки се на компанията си един на различен.

От Инстаграм профила на Калина пък излиза наяве, че булката е приела семейството на брачна половинка си и към този момент изписва името си в обществената мрежа с тире - Калина Крумова-Захариева. Това е втори брак за нея и първи за Боби Турбото. От първия си брак Калина има наследник, а Боби няма деца. Може би Калина е дамата, която ще го подари един ден с първа рожба.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР