Както вече БЛИЦ информира, шефовете на трите водещи руски специални

...
Както вече БЛИЦ информира, шефовете на трите водещи руски специални
Коментари Харесай

Смайваща версия защо шефовете на трите най-мощни руски спецслужби отидоха във Вашингтон

Както към този момент БЛИЦ осведоми , шефовете на трите водещи съветски специфични служби – Сергей Наришкин от Службата за външно разузнаване (СВР), шефът на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ) Александър Бортников и началникът на Главното разследващо ръководство (ГРУ) на генералния щаб на съветските въоръжени сили Игор Коробов – предходната седмица посетили Вашингтон и се срещнали с шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео. Наришкин също така се е срешнал и с шефа на Националното разузнаване на Съединени американски щати Дан Куотс.

Това събитие е невиждано и е невероятно да се случи, без да са налице форсмажорни условия. Затова и информацията е пределно нищожна, само че изобилстват догадки, мнения и разбори както оттатък Океана, по този начин и в Москва

Интересен коментар да вземем за пример прави шеф-редакторът от ИА REGNUM Юрий Баранчик за сътрудниците си от ИА REX. След като напомня, че такова посещаване е правено единствено в „ другарска Беларус”, Барабанчик преглежда вероятни версии. На първо място той стартира битката с тероризма в Сирия и нуклеарната стратегия на Северна Корея, като ги отхвърля като не задоволително значими и обясняващи високото посещаване.

Третият следващ претекст си коства да бъде представен буквално: „ Третият мотив, мисля, това са някои нови сведения по отношение на тези „ процеси”, които стават както на Земята, по този начин и в околоземното пространство. Изглежда, че наличието на „ неидентифицирани” обекти и представителите на извънземни цивилизации стана толкоз очевидно и закрепено от елементарни средства за видеонаблюдение от елементарните жители, че за това е належащо ново ниво на осведомителна неприкритост, с цел да не изпита човечеството потрес от съприкосновението с новата действителност.”

На четвърто място е сложено допускането, че точно външният извънземен фактор може да стимулира спецслужбите на двете свръхдържави да стартират плодотворно съдействие и да подбуден към него политическото управление на другите страни, защото стоящите пред човечеството провокации са с доста степени по-високи даже и от казуса с световния тероризъм.

Трябва да се има пред тип, че Юрий Барабанчик е извънредно грамотен и способен. При това наскоро БЛИЦ разгласява изявление на първия космонавт излязъл в открития Космос Алексей Леонов, че към този момент няма потребност да се мълчи за наличието на извънземните при хората и че към този момент би трябвало да се срещнем с тях. Хората обаче би трябвало да се приготвят за това събитие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР