Както почти всички, и аз разбрах преди малко за Пламен

...
Както почти всички, и аз разбрах преди малко за Пламен
Коментари Харесай

Борислав Сандов, ДБ: Шоуто трябва да отстъпи на политическата отговорност

" Както съвсем всички, и аз разбрах доскоро за Пламен Николов . Това не е съществено. Разбирам, че хора, които вършат шоу дълги години, вземат решение, че е това, поради което са влезнали в политиката. Но има граница, на която шоуто би трябвало да отстъпи на политическата отговорност и сериозността . Тук не е въпросът какъв рейтинг ще имаш. Очаквахме да има диалог с нас малко преди да бъде назван претендентът за министър председател ". 

Това разяснява пред БНР Борислав Сандов от " Демократична България ". 



Той уточни, че не би желал да разяснява личността на номинирания за министър-председател

" Да предлагаш за министър председател човек, който няма ясно изразен политически профил, няма политическа позиция, това не е антисестемно, това отива оттатък... Тук не става дума за искания от наша страна за имена, които ние да посочим, а да има координиране . Започвам да се възнамерявам дали не се водят договаряния с други партии ". 





В предаването " Хоризонт за вас " Сандов добави: 

" По- значимото е кого предлагаш за най-властовата фигура в нашата страна и за какво няма договаряния сред партиите, от които се чака да основат парламентарно болшинство на вероятно държавно управление, отпред с този човек ". 

Той акцентира, че е редно водачите на политическите обединения, от които се чака да основат болшинството на смяната, за което са дали своят вот болшинството българи, да си приказват. 

Интервюто с Борислав Сандов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР