Както научихме преди дни, кръщенето на сина на Хари и

...
Както научихме преди дни, кръщенето на сина на Хари и
Коментари Харесай

Новата голяма тайна на Хари и Меган

Както научихме преди дни, кръщенето на сина на Хари и Меган ще бъде тази събота, 6 юли . А от раждането на Арчи, даже и от по-рано, един въпрос не стопира да ни вълнува и да бъде без отговор - кои ще са кръстниците на кралското бебе.

Напълно в духа на концепцията да отглеждат сина си като елементарен английски жител, херцогът и херцогинята на Съсекс са се спрели на концепцията негови кръстници да бъдат някои от най-близките им другари .

Предпочитат обаче техните имена да бъдат защитавани в загадка, се оповестява в публична позиция на Бъкингамския замък. Самите кръстници също държат да запазят анонимност. За тяхно страдание, това не е напълно несъмнено дали ще се случи.
 Снимка 422247

Хари и Меган преди всичко са част от кралския двор и има протоколни правила, от които ни наподобява неизбежно да избягат. Най-малкото, имената на кръстниците би трябвало да бъдат вписани в кръщелното удостоверение на Арчи , написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по кое време ще е кръщенето на бебе Арчи
Ето по кое време ще е кръщенето на бебе Арчи

Нямаме самообладание

Но херцогът и херцогинята на Съсекс към този момент нееднократно потвърдиха, че кралицата е подготвена на всевъзможни взаимни отстъпки, с които да удовлетвори желанията им . Така че нищо чудно кръщелното изобщо да не стане обществено притежание и единствено да са си останем с догатките за имената на кръстниците на Арчи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР