Както и по-рано ви информирахме, Skoda планира да покаже няколко

...
Както и по-рано ви информирахме, Skoda планира да покаже няколко
Коментари Харесай

Обновената Skoda Kodiaq пристига на 13 април

Както и по-рано ви информирахме, Skoda възнамерява да покаже няколко актуализирани модела през тази година, а първият от тях ще е Kodiaq. Най-голямото SUV на марката ще получи лек фейслифт, който да преобрази външния тип на кросоувъра и най-вероятно ще вкара някои нови технологии в интериора.

Подобно на актуализирания Superb и новата Octavia, то и Kodiaq ще се снабди с LED матричните фарове на чешката компания, които се отличават с по-тънка форма и добра осветеност на пътя. Други промени в предницата ще включват инспектиране на предната ризница, както и малко по-различна форма на типичната за Skoda радиаторна решетка.
 Обновената Skoda Kodiaq идва на 13 април

В задницата също ще забележим сходни новости, съсредоточени основно при задните светлини, които ще са взаимствани точно от новата Octavia и ще споделят сходен дизайн. Няколко нови модела джанти най-вероятно също ще създадат своя дебют при кросоувъра.
 Обновената Skoda Kodiaq идва на 13 април

Промените в интериора ще бъдат най-видими в централната част при екрана на инфотеймънт системата, който най-вероятно ще нарасне на размери, а разнообразни системи за сигурност от последно потомство също ще бъдат включени при екстрите на Kodiaq. Повече фотоси и сходна информация ще разберем на 13 април, когато от чешката марка ще показват обновеното SUV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР