Както и на много места по света, България ще посрещне

...
Както и на много места по света, България ще посрещне
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в София за концерта на пл. "Батенберг"

Както и на доста места по света, България ще посрещне Нова година със засилени ограничения за сигурност и с празнични концерти. На площад " Батенберг " в София се чака да честват към 20 000 души, съобщи Нова ТВ. Заради това и полицията ще концентрира в региона забележителен запас. Хората, които желаят да гледат концерта онлайн концерта от 22:00 до 01:00 часа ще бъдат пропускани през 8 пункта към площада. Няма да бъдат допускани хора в нетревзо положение и гости, които носят остри и рискови предмети. На място ще бъде ситуирана тежка техника, екипи на пожарната и коли за спешна помощ.

За да стигнете до централния празник в столицата, от общината предлагат да употребявате градския превоз. В уеб страницата на Центъра за градска подвижност може да видите кои линии ще работят през нощта. Само някои от трамваите, тролеите и рейсовете ще се движат и след среднощ. Метрото обаче ще е непрекъснато - съгласно посоката интервалът на придвижване ще е през 20 или през 40 минути.

В празничната нощ не се чака температурите да паднат фрапантно. Термометрите ще демонстрират от 0 до минус 4 градуса, сочи прогнозата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР