Както и да е, говорейки наскоро в Тексас, Илон отново

...
Както и да е, говорейки наскоро в Тексас, Илон отново
Коментари Харесай

Милиардерът Илон Мъск Ни Изправи Косите: Иде Трета Световна Война! Ето Какво Е Единственото Спасение За Човечеството!

Както и да е, говорейки неотдавна в Тексас, Илон още веднъж учуди света, говорейки за наближаващата трета международна война и за това, по какъв начин тя може да бъде претърпяна. Това може да стане посредством преселение на други планети, написа Езорейтер.

Мъск счита, че новото военно опълчване, в което ще вземат участие водещите сили на Земята, най-вероятно все в миналото ще се случи, като по време на спора сигурно ще бъде използвано и нуклеарно оръжие. Във връзка с това предприемачът акцентира нуждата от построяването на извънземни колонии на Луната и Марс, написа Блиц. Ако третата международна война в действителност се случи, въпросните селища ще се трансфорат в надеждна упора за възобновление на нашата раса.

Американецът се притеснява, че все в миналото човечеството ще успее да се върне в средновековието вследствие на световен спор, а развиването на цивилизацията ще може да продължи единствено отвън рамките на Земята. За задачата обаче би трябвало да бъдат развити съответните технологии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР