Какъв е смисълът да имаш сродна душа, съпруг, скъп приятел,

...
Какъв е смисълът да имаш сродна душа, съпруг, скъп приятел,
Коментари Харесай

Ето кои са въпросите, които НИКОГА не трябва да задавате на партньора си!

Какъв е смисълът да имаш сродна душа, брачен партньор, безценен другар, в случай че не можеш да го измъчваш с безконечен поток от глупави въпроси? Така си мислят доста от представителките на нежния пол. Но в действителност има няколко въпроса, които по-добре в никакъв случай да не задавате на своя сътрудник. Никога!

№ 1: " Красива ли съм? "

Страшен въпрос във връзка с неочакван тест на възприятията. Вие сте получили позитивен отговор на него стотици пъти посредством думи и дейности, и да го зададете още веднъж, даже и в призрачно наивни ударения, е много неестествено. Отговорът ще бъде същият. Ако имате потребност от морална поддръжка, тогава го кажете.

№ 2: „ Ще ми изневериш ли в миналото? “

Чудя се какво ли очаквате в подмяна? „ Да, допустимо е “ или „ Не тази година “? Въпросът е от тези, които основават проблеми там, където (засега) няма, тъй като измените не се възнамеряват авансово. Обичате се, вярвате един на различен, почитате споразуменията за това какво е позволено във вашата двойка и какво не –просто бъдете щастливи с това. Ако виждате, че вашият мъж ви обича и почита, просто не задавайте този ужасяващ въпрос.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР