Какъв е профилът на кандидатите за българско гражданство? На този

...
Какъв е профилът на кандидатите за българско гражданство? На този
Коментари Харесай

Цецка Цачева обяснява в парламента какъв е профилът на кандидатите за българско гражданство

Какъв е профилът на претендентите за българско поданство? На този депутатски въпрос ще дава отговор министърът на правораздаването Цецка Цачева във времето за парламентарен надзор. Задава го депутатът от „ Българска социалистическа партия за България " Тодор Байчев.

В постоянния петъчен надзор ще вземат участие седем членове на кабинета. Пръв е вицепремиерът Томислав Дончев, който ще отговори на въпроса на проф. Анелия Клисарова от „ Българска социалистическа партия за България " по отношение на активността на Националната организация по оценка на акредитация.

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев ще отговори на депутатски въпрос, обвързван с Националната здравна карта.

Министърът на земеделието Румен Порожанов ще дава отговор на въпроси, свързани с казуса с нерентабилната цена на розовия цвят, както и за готовността на министерството за битка с градушките.

В парламентарния контрола ще взе участие и министърът на туризма Николина Ангелкова, която ще отговори на депутатските въпроси за местата за настаняване.

В контрола ще вземат участие още министърът на образованието Красимир Вълчев, министъра на вътрешните работи Валентин Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР