Как ще преминат редовните парламентарни избори в необичайното време на

...
Как ще преминат редовните парламентарни избори в необичайното време на
Коментари Харесай

101 квадратни метра видеостена в изборното студио на БНТ

Как ще преминат постоянните парламентарни избори в необикновеното време на пандемия? Отговорът на този въпрос ще търси Българската национална телевизия с извънредните си излъчвания, отдадени на вота на 4 април 2021 година За тези продукции публичната медия построи особено студио. В него са ситуирани 101 квадратни метра видеостени и 14 камери. Новосъздаден за Българска национална телевизия програмен продукт пресъздава изборните резултати.
 Добрина Чешмеджиева
Добрина Чешмеджиева
Снимка: Българска национална телевизия
" Избори 2021: Очакването " стартира още в 15:45 с водещи Добрина Чешмеджиева и Аделина Радева.

Зарази ли вирусът изборната интензивност? Колко от българите гласоподават машинно? Забавиха ли ни ограниченията против Covid-19? Очаквайте първите мнения на социолозите, които през целия ден изготвят разбори за феновете на Българска национална телевизия.

За изборите, които вършим в живота приказват актьорите Роберт Янакиев, Александър Сано и Филип Аврамов. За решенията на първа линия - доктор Калоян Чилингиров от " Пирогов " и учителят Христо Господинов. Какво ръководство желаеме - проучват Стефан. А Щерев, Георги Милков, Димитър Павлов, Бойко Василев, Димитър Стоянович и Драгомир Симеонов.
 Бойко Василев
Бойко Василев
Снимка: Българска национална телевизия
Най-напрегнатите часове от вечерта на 4 април стартират в 18:40 с водещи Бойко Василев и Аделина Радева. " Избори 2021: Развръзката " ще предложи най-интересното от деня на вота с точни резултати и авторитетни мнения. Кой печели и кой губи? Колко партии ще влязат в идващия парламент? Кой ще ръководи България - всичко това ще видите в данните и разбора на " Алфа Рисърч " и " Галъп интернешънъл болкан ". А политическият разбор ще е от политолози, социолози и публицисти, измежду които Андрей Райчев, Антоний Гълъбов, Антоний Тодоров, Огнян Минчев, Харалан Александров и доста други.  Аделина Радева
Аделина Радева
Снимка: Българска национална телевизия
Във вечерта на развръзката репортерите на Българска национална телевизия ще са онлайн от цялата страна. А след гласа на гласоподавателите - ще чуем и гласа на политиците. Какви ще са първите реакции на участниците в изборната конкуренция? Победители и победени ще приказват пред Българска национална телевизия в първите минути след първите резултати.

В изборния ден (4.04.2021 г.) програмата на Българска национална телевизия 1 стартира от 6:55 часа със утринния блок " Денят стартира " с водещ Христина Христова. " Денят стартира с Георги Любенов " тази неделя е с начален час 9:00.

Новинарският екип на Българска национална телевизия ще наблюдава изборите от 52 точки в страната и чужбина.

Всички вести, настоящи резултати от гласуването, реакции можете да наблюдавате и на уеб страницата bntnews.bg. Вижте, чуйте и реагирайте и в новинарското приложение и в обществените мрежи на BNTNEWS.

 Бойко Василев, Добрина Чешмеджиева и Аделина Радева ще водят „ Избори 2021 “
Бойко Василев, Добрина Чешмеджиева и Аделина Радева ще водят „ Избори 2021 “
Снимка: Българска национална телевизия

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР