“Как се работи с Гуардиола ли? Трудно е и същевременно

...
“Как се работи с Гуардиола ли? Трудно е и същевременно
Коментари Харесай

Бернардо Силва пред Стоичков: В Манчестър Сити ни остана само да спечелим ШЛ

“Как се работи с Гуардиола ли? Трудно е и в същото време прелестно, тъй като той е доста образован треньор ”, разкрива Бернардо Силва.

“Под негово управление Сити привикна да печели титли. Той не ни оставя в никакъв случай да се отпуснем. Колкото и титли да спечелим, той изисква още повече от нас. Иска единствено победи и още победи. По тази причина тимът има доста високо ниво на амбициозност. Не е елементарно, тъй като в шампионатите и шампионатите, в които играем, конкуренцията е доста огромна. Но той е треньор, който постоянно изисква максимума от нас. ”

“Шампионската лига, несъмнено, значи доста за мен. Всичко останало към този момент съм го спечелил на клубно равнище. В Англия през последните години сме доста преобладаващ клуб. Спечелихме по няколко пъти купата, купата на страната, Купата на Лигата, " Къмюнити Шийлд ". Така че единственото, което липсва на нас като футболисти, на нашите треньори, на цялото управление и на нашите почитатели, това е купата в Шампионската лига. Аз имам вяра, че ще успеем да я спечелим, тъй като всяка година сме все по-солидни и имаме все по-голям опит зад тила си. Да, има известна разлика сред Висшата лига и Шампионската лига, само че тя е в детайлите. Тук играе по-голяма роля концентрацията и ненапълно спортното благополучие, тъй като става дума за елиминации. “

Силва показа и какъв човек е отвън терена: „ Харесвам доста британската рок музика. Групи като " Куин " и " Бийтълс ".  Веднага след мач се връщам у дома. Не виждам доста мачове по малкия екран. Прекарвам времето си със фамилията ми и с приятелите, които ми идват на посетители, с обичаната ми жена. Излизаме от време на време с момчетата от тима. Стремя се да върша нещата, които обичам. Преди COVID-19 обичах доста да пътувам - да вървя в огромни градове като Лондон и Париж в свободното си време. Имам си и куче, френски булдог. Много обича да спи, не обича да хаби сила, а името му е Джон. “, приключва Бернардо Силва, който е ставал първенец в Португалия, във Франция и в Англия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР