Как се лекуват гъбички по ноктите ще разберете в днешната

...
Как се лекуват гъбички по ноктите ще разберете в днешната
Коментари Харесай

Домашен лек за гъбички по ноктите

Как се лекуват гъбички по ноктите ще разберете в днешната публикация. Просто би трябвало да си приготвите паста от 3 съставки.

Гъбичките могат да се появят както по ноктите на ръцете, по този начин и по ноктите на краката. Това е естетически проблем, само че в случай че не се лекува, заболяването ще се популяризира и по прилежащите нокти или ще докара до загуба на нокти.

Гъбичките предизвикват сърбеж, парене, болежка при носене на обувки. За благополучие има естествени средства, които бързо и елементарно ще се оправят с това неприятно заболяване!

Най-ефективният артикул в битката с гъбичките по ноктите е куркумата. Тя има най-мощните противогъбични свойства, а също по този начин лекува и укрепва нокътната плочка.

Куркумата принадлежи към фамилията на джинджифила и има сходни свойства: облекчава болката и възпалението, работи като натурален антибиотик.

Куркумата убива нездравословните микроорганизми, въздействайки точно върху причинителя на гъбички. Наличието в състава на минерали, антиоксиданти и витамини единствено ускорява удобния резултат на подправката върху казуса.

За да се ускори резултатът на куркумата няколко пъти, се предлага да се употребява дружно с кокосово масло и черен пипер. Заедно с разрушителния резултат върху гъбичките по ноктите, това масло овлажнява и подхранва кутикулите.

Необходими са ви:

куркума на прахуляк – 3 с. л.кокосово масло – 3 с. л.черен пипер – 2 щипки

Подготовка и приложимост:

Първо разтопете маслото на водна баня, по-късно, прибавете куркумата и черния пипер. Разбъркайте до гладкост, изсипете в стъклен съд и охладете. Можете да съхранявате продукта при стайна температура.

Вижте още: По-добро зрение, по-красива кожа и по-гъста коса

Нанесете малко от крема върху възпалените и здрави нокти и оставете да работи 30-40 минути. След това, можете да изплакнете краката си с топла вода. Използвайте това средство всекидневно, до момента в който постигнете стремежи резултат.

Не забравяйте, че гъбичките могат да се появят поради носенето на тесни обувки, непрекъснато влажни крайници и потреблението на непознати хигиенични артикули.

Вече знаете по какъв начин се лекуват гъбички по ноктите сполучливо с домашни средства.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР