Как се избелват дрехи? Със сигурност сте опитвали най-различни методи.

...
Как се избелват дрехи? Със сигурност сте опитвали най-различни методи.
Коментари Харесай

Как се избелват дрехи? Разтворете няколко таблетки аспирин във вода

Как се избелват облекла? Със сигурност сте опитвали най-различни способи. Споделям един тестван от мен.

Изпробвала съм доста артикули както доста скъпи, по този начин и по-евтини. Но всички те не бяха изключително ефикасни. Например, яката на бялата риза на брачна половинка ми си остана жълта. Дори няма да приказвам за подмишниците. Затова започнах да пробвам национални средства.

Едно такова дейно средство е аспиринът. Основната дейна съставна част в таблетките е салициловата киселина. Именно тя прониква в структурата на тъканта и я избелва.

Единственият минус е, че аспиринът се употребява единствено за избелване на белите облекла. По-добре е да не употребявате аспирин при пране на цветни облекла, защото можете да ги повредите.

На 10 литра вода са задоволителни 6-7 таблетки. Накиснете белите облекла в този разтвор и оставете да се накисват за 12 часа. Разтворете аспирина в малко количество вода, след което го прибавете в накиснатото пране. Водата, в която са накиснати облеклата, би трябвало да е топла.

Можете да добавите стрити таблетки аспирин в барабана на пералнята. Пет хапчета са задоволителни.

Най-добрият метод е да накиснете облеклата.

Вжте още: Масло от алое вера за облекчение на болките в ставите

Ето, към този момент знаете, по какъв начин се избелват облекла с ниско бюджетен и безвреден за здравето метод. Затова предлагам да опитате и да не харчите пари за скъпи избелващи препарати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР