Как се чувствате към критиката? Приемате ли я? Дали това

...
Как се чувствате към критиката? Приемате ли я? Дали това
Коментари Харесай

5-те зодии, които мразят критиката

Как се чувствате към рецензията? Приемате ли я? Дали това е, което се пробвате да избегнете с всички сили? Тези пет зодии имат доста отрицателно отношение към рецензията.
Кои са те, научете тук:
1. Рак
Раците, най-малкото, могат да бъдат подложени на рецензия, когато осъзнаят, че това е в действителност потребно за тях. Ако откровено се опитате да им помогнете, ще се отнесат към думите ви задоволително търпеливо. Ако обаче Раците считат, че не заслужават да бъдат подложени на критика, тогава това ще се отрази доста на самочувствието им. Ще им би трябвало доста време, с цел да се възстановят. Критиката за Рак е инструментът, който основава проблеми и унищожава взаимоотношенията. Подложен на мощна рецензия, Ракът може да се отдръпна и да се затвори от външния свят, за дълго време.
Любовен уикенд хороскоп за 21-22 декември
2. Дева
Девите са склонни към перфекционизъм. Те откровено считат себе си за най-интелигентните, измежду обществото или компанията. Те не знаят по какъв начин да отговорят позитивно на рецензията. Девите се възмущават, когато усещат, че индивидът, който ги подлага на критика, не е специалист и няма право въобще да споделя нищо. Девите не обичат, когато някой се пробва да ги превъзхожда и желае да оспори знанията и интелигентността им. Добре да имате на разположение всички обстоятелства и доказателства, в случай че решите да критикувате Дева. Казано в резюме - да сте готови!
3. Везни
Везните имат доста остро отношение към рецензията. Когато бъдат подложени на критика, те незабавно заемат отбранителна позиция. Обикновено считат, че индивидът подлагали на критика ги за нещо съзнателно се пробва да откри виновност във всичките им дейности, каузи и решения. Трудно е Везните да одобряват градивна рецензия, тъй като в очите им, тя наподобява провокативна, отрицателна и води до спор. Ако чувствате потребност да вършиме мнения, направете го допустимо най-тактично и отзивчиво.
КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР