Как почиват заможните хора, когато са в Тайланд, и какви

...
Как почиват заможните хора, когато са в Тайланд, и какви
Коментари Харесай

Звездата, която се присъединява към Юлиан Костов в Белият лотос

Как почиват заможните хора, когато са в Тайланд, и какви въпроси за духовността и гибелта ги занимават? Това ще са тематиките в трети сезон на " Белият лотос ", чиито фотоси стартират още този месец в Банкок, остров Пукет и остров Ко Самуи.
 Юлиан Костов влиза в
Българинът, който ще взе участие в трети сезон на " Белият лотос "

Браво на Юлиан Костов

И откакто преди седмица бяхме зарадвани от новината за българско присъединяване в награждавания сериал на НВО Мах - Юлиан Костов се включва в новите епизоди, през днешния ден получаваме и още едно име, което ще е част от актьорския състав.

Това е Лализа Маноба, по-позната като Лиза от К-поп групата Blackpink. Присъединяването й към сериала на Майк Уайт не е толкоз изненадващо - за разлика от останалите си сътрудници от Blackpink, които са корейки, Лализа е тайландка.

The trip of a lifetime awaits.

Lalisa Manobal, Scott Glenn, and Julian Kostov will join the cast for Season 3 of HBO Original series on Max.
— Max (@StreamOnMax)
Както и за останалите оповестени досега артисти, измежду които с изключение на Костов са Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Лесли Биб, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахън,, и за ролята на Лализа не се знае нищо съответно, прецизират Военновъздушни сили.

Затова пък е ясно, че в още веднъж ще забележим цветен състав от персонажи, всеки тръгнал да търси личното си благополучие и смисъл в живота (и смъртта), във хотел от измислената верига " Белият лотос ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР