Как новите технологии променят начина, по който мислим, живеем, движим

...
Как новите технологии променят начина, по който мислим, живеем, движим
Коментари Харесай

За първи път тази година всички водещи производители ще се съберат на автомобилното изложение в София

Как новите технологии трансформират метода, по който мислим, живеем, движим се, караме. Как се срещнаха автомобилния бранш и цифровия свят. Как новата подвижност трансформира стопанската система, градовете, технологиите, околната среда. Всички тези въпроси ще намерят един отговор - на Международния авто салон София 2019.

Най-впечатляващото автомобилно събитие на Балканите за годината ще се организира в Интер Експо Център от 12-ти до 20-ти октомври. Престижният конгрес се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и е едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт, Токио.

Над 100 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена повърхност ще показват най-хубавото, което автомобилната промишленост може да покаже през 2019-та. Всички водещи производители са декларирали наличие на 24-то издание на автомобилния конгрес в София. Повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели чакат посетителите. Впечатляващ ще бъде и броят на колите с различно задвижване – хибридни, plug-in и напълно електрически.

„ Автомобилите през днешния ден са доста по-вълнуващи, удобни и безвредни за околната среда. Много разнообразни двигателни концепции се борят за доверието на потребителите през днешния ден и място в бъдещето. Посетителите на Автомобилния салон София 2019 ще могат да ги видят в залите на изложбения център и да се срещнат с новите софтуерни решения по време на пробни карания, които дават чудесна опция за проучване на функционалностите, свързани с самостоятелно придвижване на модерните коли “, сподели Александър Миланов – ръководител на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

В залите на Интер Експо Център ще застанат последните модели на ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други Има доста нови участници, както и напълно нови марки за българския пазар. Тази година измежду експонатите ще бъдат и някои от най-впечатляващите мотоциклети.

И защото колите не са просто артикул, а преживяване, тъкмо това ще предложат уредниците и самите изложители на щандовете си. Подготвени са доста атракции, изненади и занимания за посетителите. Повече от 150 автомобила за тест драйв ще бъдат разположение в 4 открити зони на изложбения център. Между 12 автомобила ще избира щастливецът, който ще завоюва огромната премия на ревюто тази година.

Работно време за гости
12, 13, 19 и 20.10.2019 /уикенд / 10:00 – 20:00 ч.
14 – 18.10.2019 /делнични дни / 10:30 – 19:30 ч.

Билети
Билетите за автомобилния салон София 2019 са към този момент в продажба в мрежата на Ивентим.
Билетите ще бъдат налични и по време на комерсиалното ревю, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Как да стигнем до изложбения център
Всички гости ще имат опция да употребяват буферния паркинг при метростанция „ Интер Експо Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „ МЕТРО”.
Освен метрото, посетителите могат да употребяват и автобусни линии, осигуряващи пряк достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР