Как изглеждат французойките? Техният ръководен принцип е: оценявайте естествените си

...
Как изглеждат французойките? Техният ръководен принцип е: оценявайте естествените си
Коментари Харесай

5-те тайни, които спазва всяка французойка за перфектен външен вид

Как наподобяват французойките? Техният управителен принцип е: оценявайте естествените си сили, вместо да се представяте за някой, който не сте. Тук се крие тайната на техния нехаен взор, който наподобява посредствен и изработен „ бърз “. И в действителност, за какво французойките са постоянно толкоз красиви?

Изводът е доста елементарен: французойките не преследват трендовете непременно. Те избират какво тъкмо подхожда на хубостта им. Преди всичко обаче те се придържат към няколко стоманени правила, излъчени от потомство на потомство. Те съставляват повсеместен канон на пресен, натурален грим, който разкрива най-атрактивните черти и тънко камуфлира тези, които избираме да не демонстрираме.

Ето 5-те най-важни правила за съвършен френски тип.

Правило №1: Коса и загар - постоянно на топ-ниво!

За да си позволите минималистичен грим, би трябвало да инвестирате в солидна основа: добре поддържаният загар и хубавичко коса не са даже половината, а три четвърти от вашия триумф. Ето за какво във Франция грижата за кожата е от първостепенно значение, последвана от грим. 
 Какво виждат мъжете на първа среща? Какво виждат мъжете на първа среща?
Чудите ли се какво си мисли той на първата ви среща? Вероятно сте прекарала най-малко 1-2 часа, приготвяйки се, тъй че да изглеждате зашеме...

Правило № 2: Естествеността на първо място

Що се отнася до тена, приоритет за френските дами е да наподобява по този начин, като че ли няма грим. Гримът не би трябвало да е явен, той би трябвало да украсява, а не да маскира. Цветната козметика се употребява умерено. По улиците на Париж е много рядко да се види жена с цялостен грим, с пълен пласт декор дьо загар по лицето. Френските дами нанасят декор дьо тена малко тук, малко там или избират по-малко непрозрачни кремове, които овлажняват, изравняват цвета.

Правило № 3: Устни на напред във времето

Очевидно една типична парижанка умерено може да напусне къщата без боядисани мигли и декор дьо загар, само че единствено при изискване, че устните й са съвършено начервени. Разбира се, цветът номер едно измежду френските дами е изразително алено.

Правило № 4: Без руж, не мърдайте
 Кои 3 зодии би трябвало да обръщат повече внимание на външния си тип Кои 3 зодии би трябвало да обръщат повече внимание на външния си тип
За жал би трябвало да признаем очевидната истина. Има хора, които в действителност би трябвало да отделят доста повече време на външния си тип. Причин...

Френският грим просто би трябвало да побере нужния руж по бузите. Тази традиция датира от няколко века - в края на краищата използването й е разпространявана от французите, а най-известната козметика от този вид се създава непрестанно повече от 100 години.

Но главната причина девойките от Сена да се трансформират в розово толкоз постоянно е, че той неотложно прибавя здрав цвят към тена и образно го подмладява.



Правило № 5: Бъдете несъвършени

И един финален съвет, който всеки обожател на френския жанр би трябвало да вземе драговолно: позволете си да бъдете несъвършени! Прецизно начертани линии, вежди боядисани с маркер и лицето, покрито безусловно със стегнат слой от декор дьо загар - това несъмнено опонира на френската концепция за хубост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР