Как харесвате яйцата си сутрин? Бъркани, забулени, пържени, в омлет?

...
Как харесвате яйцата си сутрин? Бъркани, забулени, пържени, в омлет?
Коментари Харесай

НЕ знаете това за ЯЙЦАТА, които купувате

Как харесвате яйцата си заран? Бъркани, забулени, пържени, в омлет? С толкоз доста способи да се насладите на яйцата, не е изненада, че британците изяждат 12 милиарда годишно – в случай че ги поставите всички на една линия от край до край, ще бъде задоволително дълго, с цел да обиколите планетата 17 пъти!

Но без значение от това какъв брой огромна роля играят яйцата в диетата на нацията, те са обект на цялостен набор от неправилни схващания, вариращи от най-хубавия метод за съхранението им, дали в миналото е добре да ги ядете след датата им „ най-хубаво до “ и какво в действителност значи кодът, отпечатан върху тях.

5 аргументи, заради които яйцата са една от най-полезните храни в света

Ето какво би трябвало да знаете:

1. Как мога да схвана дали яйцата са пресни?

Може би сте чували за „ тест с плуване “, при който поставяте яйце във вода, с цел да видите дали към момента е добре за ястие. Но дали това е най-сигурният метод да тествате свежестта на едно яйце?

Ръководител на клона за надзор на болесттите, породени от храни в Агенцията за хранителни стандарти, споделя, че FSA не предлага този способ. „ Яйцата са безвредни за ястие няколко дни след датата на най-хубавата дата. Най-добрата дата би трябвало да бъде щампована върху яйцето. Яйцето плува, тъй като има повече въздух, който навлиза вътре в яйцето, когато остарява, тъй че това е знак за възраст, а не сигурност. "
13 храни, с които може да заместите яйцата пълноценно!
Няма съответен артикул, който може да бъде цялостен сурогат на яйцата във всяка рецепта. Но въпреки всичко за всичко може да се избере заслужен...
Прочети повече
Можете също да разберете какъв брой прясно е едно яйце, като го отворите. Ще видите, че прясното яйце има объл жълтък, който стои стегнат. Бялото е на две обособени елементи с пълен, вискозен пласт към жълтъка и по-тънък, воден външен пласт. Едно по-старо яйце ще има по-плосък жълтък, а белтъкът ще бъде по-течен.

Пробвате ли тази рецепта за бъркани яйца - няма да ги вършиме по различен метод

2. Как би трябвало да запазвам яйцата?

За оптимална прохлада и сигурност на храните яйцата би трябвало да се съхраняват при непрекъсната температура под 20°C. За да се избегнат типичните температурни съмнения в домакинската кухня. Спазвайте положителните хигиенични практики в кухнята и избягвайте кръстосано замърсяване, като почиствате работни повърхности, съдове и принадлежности и се уверите, че измивате добре ръцете си преди и след боравене с яйца.

3. Какво в действителност значи „ свободно развъждане “?

Когато чуете термина „ свободно развъждане “, може да си визиите необятно намерено пространство, където щастливите пиленца са свободни да се разхождат. Реалността може да бъде напълно друга.
5 аргументи, заради които яйцата са една от най-полезните храни в света
От край време се знае, че яйцата са една от най-полезните храни с скотски генезис. Хората ги употребяват в всекидневието си, само че не все...
Прочети повече
Законодателството на Европейски Съюз за търговия с яйца споделя, че с цел да могат яйцата да бъдат наречени „ свободни кокошки “, би трябвало да имат непрестанен дневен достъп до писти, които са най-вече покрити с растителност, с най-много девет кокошки на квадратен метър. Кокошките също би трябвало да бъдат снабдени с кутии за гнездене и място за къпане с прахуляк. Органичните яйца постоянно са свободни.

Яйцата от хамбари идват от пилета, които нямат безусловно достъп до намерено пространство, с най-много девет кокошки на квадратен метър.

4. Знаете ли вашия код на яйцата?

Виждате ли този код, отпечатан на вашето яйце? Има причина: можете да научите доста за яйцето от този код. Цифрата ви споделя метода на развъждане:

0 = органически
Какъв човек сте съгласно метода, по който ядете яйца
Ново проучване твърди, че могат да се дефинират личностните ви характерности по метода, по който обичате да ядете яйца. След като ан...
Прочети повече
1 = свободна гама

2 = плевня

5. Мога ли да замразя яйца?

Да! Ако замразите яйцата най-добре, те могат безвредно да се употребяват по-късно. Просто разбийте яйцата си в резервоар, запечатайте и замразете, като етикетирате контейнера ясно с датата на заледяване на яйцата. Те могат да бъдат замразени до една година, съгласно Британския съвет за промишленост на яйца.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР