Как е възможно това, след толкова години в този бранш

...
Как е възможно това, след толкова години в този бранш
Коментари Харесай

Феновете й се отвратиха: Емилия лъже с фалшиви участия, а графикът й е празен!

Как е допустимо това, след толкоз години в този отрасъл и толкоз доста фенове, които ти имат вяра?! Скандалът, избухнал с Емилия, е голям, а доста от почитателите й пишат искрено, че се усещат отвратени и предадени.

Причината ли - опашата неистина от страна на певицата по тази причина, че графикът й за лятото е напълнен при все, че от ден на ден хора подозират, че той е напълно празен.

Лъжата издаде самата Емилия, която реши да си покаже обществено цялостния график за този месец и първата половина на септември. И то сподели цялостен до обратен тласък. Само чее... единствено че от всички оповестени от нея изяви, множеството се водят като " частни празненства ", без да е споменат даже градът.

За съпоставяне ще разбираем на Еми, че нейните колежки постоянно афишират в кой град имат частно празненство, нищо, че не е масовка в дискотека. Жената на Жорж Башур обаче не го прави, написа единствено частно празненство.

И малоумните знаят, че това е номер, с който от време оно, създателите без участия и предложения популяризират сами себе си, с цел да се види какъв брой, аджеба, са ангажирани. Защото в случай че към теб проличава спад на интереса, то и дребното, които те канят в този момент, ще спрат да го вършат.

" Тъпо е, лъже като каруцарка. Толкова ли не може да си признае и да си гледа лятото с мъжа си?! Да не са небогати?! ", разясняват в нета.

Тагове: участия Емилия фенове Жорж Башур скандал скандал с Емилия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР