Как е Силвио Берлускони, който преди десетина дни влезе в

...
Как е Силвио Берлускони, който преди десетина дни влезе в
Коментари Харесай

Как е Берлускони? Горещи новини за състоянието му

Как е Силвио Берлускони, който преди десетина дни влезе в болница в тежко положение?

Лекарите, които лекуват някогашния италиански министър председател потвърдиха през днешния ден, че той е изместен в нормално болнично поделение след седмица и половина в интензивното поделение в болница в Милано, предава Агенция Франс Прес.
-->
86-годишният милиардер и медиен магнат беше признат в болница " Сан Рафаеле " на 5 април, а по-късно стана ясно, че страда от левкемия и белодробна зараза, напомня Блиц.

" Към момента клиничното положение и отговорът на лекуването са разрешили прехвърлянето на... Силвио Берлускони в нормално болнично поделение ", се споделя в изказването на лекарите Алберто Дзангрило и Фабио Чичери, публикувано от болничното заведение.

Те допълват, че той е под наблюдаване и продължава да се лекува, оповестява БНР. 

Не се прецизира по кое време политикът е напуснал интензивното поделение, само че новината бе обявена първо от италианския вестник " Кориере каузи сера " в неделя вечерта.

Берлускони, който е бил министър-председател три пъти сред 1994 и 2011 година, е влизал и излизал от болница в продължение на няколко години, изключително откакто през 2020 година се болести с ковид.

В момента той е сенатор и ръководител на своята дясна партия " Форца Италия ", младши сътрудник в съдружното държавно управление на министър-председателя Джорджа Мелони, макар че рядко се появява обществено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР