Как да си направим домашна светена вода против магии и

...
Как да си направим домашна светена вода против магии и
Коментари Харесай

Алена: Направете си домашна светена вода против магии и урок...

Как да си създадем домашна светена вода срещу вълшебства и уроки поучава известният астролог Алена, написа " Ретро ".

„ Нито конец оказва помощ, нито заклинания, нито молебствия, в случай че някой в действителност ви е обработил и въздействал посредством негативно енергийно вмешателство. Неутрализирането или изчистването на отрицателната сила, която трови тялото, мислите ви и вашия Дух, е наложително. Но... преди да се мисли за изчистване, би трябвало да си отговорим на въпроса дали има енергийно влияние “, добавя още астроложката. „ При неприятни очи, или така наречен „ уроки “, поучавам по-чувствителните хора заран и вечер да се премиват с домашно осветена вода. Домашно осветена вода се прави, като в чаша с чиста чешмяна вода гасите три кибритени клечки, запалени по едно и също време. Докосвате водата единствено с пламъка и когато угасне, изхвърляте клечките. Водата е подготвена за премиване на челото и очите и оказва помощ и на деца, и на възрастни “, предлага Алена.

Тя е твърдо срещу боравенето с вълшебства, които в последните години записват взрив и жертви има съвсем във всяко българско семейство. Въпреки това астроложката дава детайлности за въздействието им и заплахите, които могат да доведат след себе си освен за засегнатите, само че и за поръчителите. „ За магиите мнението ми е извънредно отрицателно. Правенето на вълшебства е закононарушение. В последните години българските врачки, с цел да станат забавни, започнаха да повтарят написаното от мен, че няма добра магия и че всяка магия вреди нещо, което започнах да натрапвам в обществото от 1996 година

Пак тогава споделих, че бялата магия за обич е толкоз смъртоносна, колкото и черната. От тях може да се почине сред 8-ата и 12-ата година от изработката им, в случай че не бъдат развалени. Ходжите са част от една друга, друга от нашата вяра, по тази причина те могат да оказват помощ на тези, които са наречени в тяхната религия. Ходжите не могат да оказват помощ на нас, православните християни, нито на будистите, нито на католиците, тъй като методите на деяние са разнообразни. Различна е и тяхната житейска философия, друг е енергийният им заряд. Затова и незабелязано „ помощта “, която сте потърсили от ходжа – да ви скапе магия или да ви бае по корана, може ненадейно след година или 10 да наклони везните на вашето здраве и да се разболеете необратимо “, изяснява Алена.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР