Как да изберем бретон? Разбира се, като се вземат предвид

...
Как да изберем бретон? Разбира се, като се вземат предвид
Коментари Харесай

Какъв стилен бретон подмладява и какъв състарява?

Как да изберем бретон? Разбира се, като се вземат поради особеностите на лицето и възрастта. Правилният бретон ще скрие бръчките, ще поправя дефектите, ще поправя овала. В допълнение, бретонът акцентира очите – най-изразителната част на лицето.

Какъв бретон да изберете, с цел да изглеждате по-млади?

1. Разкъсани краища

Разкъсаният бретон придава на облика на смелост, експресивност, образно скулите стават по-високи. Небрежността, която образува подобен бретон, в този момент е в наклонност.

1,1

1,2

1,3

2. Многослоен

Умен метод да скриете всички промени, свързани с измененията на челото. Много мекушав и грациозен, подобаващ за дебели кичури.

3. Заоблен (под формата на арка)

Този вид бретон прави лицето по-ясно, по-тънко, акцентира чертите. Ако задачата ви е моден външен тип с палав претекст, това е добър вид. За къдрави кичури не е подобаващ.

4. На две страни

Универсален бретон, който ще украси прическата с удължени и междинни кичури. Добре маскира минусите, придава женственост и сантименталност.

5. Диагонален

Идеален за съвсем всеки вид лице, може да се прибере в прическата. Коригира образно формата на лицето.

5,2

6. Градуиран

Съживява лицето, само че не е подобаващ за острите контури на лицето, хармонира единствено с кръг или овал.

7. Полукръг

Подходящ за смели дами, които обичат да опитват. Добре подхожда на кръгли и  триъгълни видове, само че състарява квадратното лице.

В допълнение към сполучливите варианти, има и искрено несполучливи.

1. Прав, гъст

По принцип наподобява най-добре на момиченца. Но в зрелост – е противопоказан. Особено, в случай че лицето е кръгло, цялостно.

2. Къс

Ако сте на 20 – чудесна концепция, само че даже и на 35 не трябва да имате подобен бретон – това също показва всички дефекти на лицето.

3. Филиран

Твърде филираните краища притеглят вниманието към дефектите.

 Как да изберем бретон съгласно вида на лицето?

За кръгло лице е подобаващ диагонален бретон със непряк път; Ако лицето е издължено, изберете по-гъстите варианти, които покриват част от веждите; За триъгълно лице е подобаващ бретон със непряк път и лек продължен бретон; За квадратно лице подхожда бретон „ Бриджит Бардо “ и прави вариации; Овалът има максимален шанс – можете умерено да експериментирате с всевъзможен тип бретон.

Как да изберем бретон към прическата?  

Без вярно подбрана прическа бретонът няма да извърши своя подмладяващ ефект; Карето е безспорният водач, този вид е добър с прави, раздрани бретони, асиметрия; Друг шлагер е боб-карето в разнообразни версии с размер в корените. Изберете несъразмерен бретон и ще спечелите; Къдриците са различен превъзходен метод да изглеждате по-млади образно. Бретонът в това осъществяване може да бъде от всевъзможен тип, значимото е  да се съчетава с прическата;

Каскадата е превъзходен вид за дългите кичури. Изглежда добре в тандем с другите типове бретон.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР