Как Борисов опита да се хареса на Вашингтон, без да

...
Как Борисов опита да се хареса на Вашингтон, без да
Коментари Харесай

Подкаст: Ефектите след срещата между Тръмп и Борисов

Как Борисов опита да се хареса на Вашингтон, без да разсърди Москва. Така в резюме можем да обобщим срещата сред американския президент Доналд Тръмп и българския министър председател Бойко Борисов тази седмица, която се оказа значима моментна фотография на българско-американските връзки. От нея ще има значими последици в две области, в които се изливат съществени обществени средства - енергетиката и защитата.

Какви ще са те - споделя ръководещият редактор на " Капитал " Алексей Лазаров в новия епизод на подкаста " Гласът на " Капитал ". В него ще чуете още за какво и по какъв начин макар натиска на американците да се понижи съветското въздействие в българската енергетика Борисов е защитил плановете АЕЦ " Белене " и " Турски поток ", както и какво ще съставлява военноморският координационен център на НАТО във Варна.
АУДИО Гласът на Капитал: Ефектите след срещата сред Тръмп и Борисов Your browser does not support the audio tag.
За " Гласът на " Капитал "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Сагата с болничните - за какво е толкоз елементарно да излъжеш системата
Аудиокоментар на Вера Денизова и Лилия Игнатова за това какви са вероятните решения на казуса с растящите разноски за болнични
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР