Кажи им истината, Иване! Тази вечер гледах участието на Иван

...
Кажи им истината, Иване! Тази вечер гледах участието на Иван
Коментари Харесай

Александър Каракачанов: Кажи им истината, Иване!

Кажи им истината, Иване! Тази вечер гледах присъединяване на Иван Костов в предаването „ На фокус с Лора Крумова “ по Нова телевизия.

Това разяснява във " Facebook " Александър Каракачанов.

Единственото, за което мога да поздравя господин Костов по отношение на присъединяване, е за положителния му физически тип, защото съвсем всичко останало бе един безочлив гьонсуратлък, учреден на обикновени политически клишета от зората на демокрацията.

Основната му теза бе за това по какъв начин демокрацията в България не се състояла и Прехода бил провален по причина на това, че младите и неопитни демократи (разбирай него и приятели!) не могли да се преборят със страшните ченгета, които правили каквото си желаят. И това го приказва човек, който е бил не кой да е, а ФИНАНСОВ министър в две държавни управления, по-късно ПЪЛЕН мандат министър-председател, с АБСОЛЮТНО болшинство в Народното събрание и Президент на България от неговата партия!

Всичките служби му бяха в ръцете, цялата стопанска система бе в ръцете му, правосъдната власт дружно с прокуратурата му играеше по свирката! Никой различен министър-председател на България през последните повече от тридесет години не е имал такава голяма власт! Някой би споделил: „ абе, индивидът просто толкоз могъл “! Да, но не!

Ако някой от множеството престъргали през властта в България е разбирал защо става дума и е бил способен, то това е Иван Костов! Казвам го това без да изпитвам благосклонности към него, тъй като е реалност. Затова по какъв начин да не се сетя за думите на някогашния Президент Петър Стоянов, с които започнах поста и бих траял по този начин: „ кажи им, Иване, че ти просто им се включи в играта! “

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР