Кафене в Скопие започна да предлага безплатно кафе за хора,

...
Кафене в Скопие започна да предлага безплатно кафе за хора,
Коментари Харесай

Всеки дарил помощ за Турция, получава безплатно кафе в заведение в Скопие

Кафене в Скопие стартира да предлага гратис кафе за хора, дарили помощ за Турция. За да получат подаръка, посетителите могат и на място да се обадят на специфичния номер на македонския Червен кръст. Собственикът Сашо Шотаревски ревизира телефоните на клиентите и сервира безплатната напитка. Няма значение дали дарението е огромно или малко. Един от посетителите беше дарил единствено 100 денара, което е към 3 лв.. Собственикът споделя, че концепцията била на щерка му. Тя предложила схемата, откакто слушала истории по какъв начин от чужбина са помагали на Македония след земетресението през 1963-та, предава NOVA.

" Приятно е да дариш и да пийнеш едно кафенце. Не става дума за кафето, несъмнено. Важно е дарението. Като човешки жест ", сподели един от донорите Мартин Наумчевски.

" Дъщеря ми беше отгледана с истории за земетресението през 63-та. Затова даде концепцията. Аз съм дете на това земетресение, майка ми е била бременна с мен, когато е станало. Така че знаех че желая да направя нещо, с цел да оказа помощ в Турция. Просто не бяха сигурен какво ", показа притежателят на кафенето - Сашо Шотаревски.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР