кадри: Радио Варна, ПетелТрима са намерените убити в блок на

...
кадри: Радио Варна, ПетелТрима са намерените убити в блок на
Коментари Харесай

Официално за тройната екзекуция във Варна: Убитите са българка и българин на 23 и 40 години и швед на 41 години

кадри: Радио Варна, " Петел "

Трима са откритите убити в блок на ул. „ Македония “ във Варна. Това са българският жител с букви Д.Г. на 40 години, Д.П. - жена на 23 години, също българка, както и шведски жител Н.Л. на 41. За момента не е открит причинителят на тежкото закононарушение, това сподели Окръжният прокурор на Варна - Красимир Конов.

Сигнал за стрелбата е бил подаден към 10:15 часа през днешния ден. На мястото са открити автомат и три револвера – военен и преправени газови. Разследването на случая продължава, разпитват се очевидци, заяви Конов. Той отхвърли да разяснява дали причинителят е избягал от мястото на престъплението.

От тримата убити само за българският жител е открито, че е имал престъпна демонстрация - безчинство през 2004 година. Подадено е искане за инспекция и на шведския жител. Апартаментът, към който са станали убийствата, е бил взет чартърен от българин, сподели още прокурорът. 

Появи се непотвърдена информация в някои медии, че е имало и четвърти участник в касапницата. Друга жена, която е избягала през балкона и е откарана с кола за спешна помощ, само че към този момент няма коментар дали е истина. 

Няма данни да е имало любовни връзки сред убитите.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР