Кадри Нова ТВМирела Илиева, участничка в миналия сезон на Игри

...
Кадри Нова ТВМирела Илиева, участничка в миналия сезон на Игри
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята преживяла огромна семейна драма

Кадри Нова ТВ

Мирела Илиева, участничка в предишния сезон на Игри на волята несъмнено завоюва благосклонностите на феновете след присъединяване си там.

Тя е признавала, че от дълго време мечтае да бъде част от това предаване и споделя, че е научила доста от присъединяване си, както и е намерила другари.

„ Мечта ми беше да се запиша за „ Игри на волята: България “ още от втори сезон.

Реших, че този сезон ще бъде моят. От дребна се занимавам с разнообразни спортове.

Танцьор съм, а също по този начин съм упражнявала и плуване. Обичам природата и рисковите спортове. Нямах проблем с глада, може би единствено в първите два дни. Втората седмица спираш да го усещаш “, показа преди време танцьорката, която към този момент е и певица.



За проблемите с глада и осъзнатото недояждане описа през Мариан Станков.

Доста тежко претърпява развода на родителите си, стресът е по-голям в сравнение с може да понесе едно 13 годишно дете.



Много мъчно претърпях развода на родителите си и до момента не споделям с майка си. Тя реши да ни напусне, отгледа ни татко ми. Не мисля, че има смисъл да приказвам с нея.

Тази контузия и едно подмятане от съученик отключва булимията у нея.

Едно момче ми сподели,че съм напълняла и още с връщането от учебно заведение застанах пред огледалото и взех решение, че би трябвало да трансформира това. Прекарвах дълги часове в тоалетната и се наказвах по тази причина, че съм яла нещо. Това продължи съвсем година. Осъзнах се откакто стигнах да извънредно безсилие и не можех да упражнявам. За всичко това виновност имат родителите ми. Заради тях получавах и паник офанзиви, стигнах и до болница.



Не съм дала прошка на майка си, само че едно „ извинявай “ може би ще промени нещата.

Всичко това е към този момент зад тила й твърди Мирела и тя се пробва да следва пътя си, в който преди всичко са танците, а към този момент и музиката. След бурните връзки с Валери има до себе си нова обич с сътрудника й Юлиян Костов.



Той е доста добър човек, изчезващ тип. Много е прочувствен като всеки артист и го усещам покрай мен и съм доста щастлива, приключи изповедта си Мирела.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР