Кадри Нова ТВАкстрисата Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара премина

...
Кадри Нова ТВАкстрисата Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара премина
Коментари Харесай

Кака Лара: Преживях страх и ужас заради диагнозата рак

Кадри Нова ТВ

Акстрисата Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара мина през доста тежки и сложни моменти през годината. Сблъска се с новината, която никой не желае да чуе, а точно диагнозата рак.

„ Месец май се оказа едно огромно премеждие и едно същинско пътешестване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът стартира с обзор на 2 май. След това трябваше незабавно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като изобщо не чаках, че ще се стигна до там. Мина се през безапелационната диагноза, че това е рак и човек би трябвало да си смени целите в всекидневието “, описа Лара Златарева в студиото на „ Събуди се “.



Тези шокиращи вести срутват всички, които са ги чули, даже и другояче постоянно позитивната актриса. И в този момент споменът за този интервал изкарва сълзи в очите и, даже и откакто всичко е зад тила й и знае, че е изцяло здрава.

При всички случаи, мисля, че в случай че не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и лекар Спиридонов, нямаше да мога да устоя на цялата тази полуда. Но в последна сметка се стигна до там, че най-сигурният вид е интервенция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко към този момент е наред. Диагнозата след интервенцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е позитивен, само че доста назидателен. Днес към този момент съм по-добре – по-скоро душевен, тъй като физически минах през това тестване, само че душевен беше доста натоварващо, в действителност поради тази шантава диагноза, показа актрисата.



Освен, че тя минава през това, вижда и хилядите дами, уплашени и чакащи пред кабинетите, страха в очите им и дребната вяра, че това ще се окаже неприятен сън. Тази присъда е доста тежка и поради слабата информираност на хората каква тъкмо болест е и, че към този момент има доста по-добри способи на лекуване и повече излекувани. Даде съвет към околните на човек чул тази вест:

Не гледайте съжалително и уплашено, като че ли това е смъртна присъда, мислете позитивно и давайте кураж, така и така е доста мъчно да се преживее шока.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР