кадри Нова телевизияКрисия пусна нова песен след 3 години пауза

...
кадри Нова телевизияКрисия пусна нова песен след 3 години пауза
Коментари Харесай

Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия

Крисия пусна нова ария след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия с цел да каже къде се е губила толкоз дълго. Певицата не даде доста явен отговор, само че от думите ѝ се разбра, че просто доста е внимавала да не сбърка с изборите, които би трябвало да прави.

„ Този интервал ме научи на доста значимо нещо – самообладание ”, това изясни Крисия в изявление с Марина Цекова. Певицата сподели също по този начин друго отношение към интервала, в който се прочу от дребна с „ Детска планета ”.


`); break case width
Докато преди държеше да покаже, че към този момент е доста пораснала и да се разграничи от детския си облик, в този момент Крисия е на друго мнение. Тя съобщи, че триумфите и славата като дете са част от пътя ѝ и тя не може да се отхвърли в никакъв случай от тях. Певицата показа, че ще се радва, в случай че почитателите ѝ слушат всичките ѝ песни – и новите, и старите.

„ Човек не трябва да си мълчи, когато се усеща зле, тъй като всеки един е доста значим за този свят ”, това съобщи Крисия в отговор на въпрос за минорното звучене на новата ѝ ария. Тя изкусно избегна отговора на въпроса дали то се дължи на любовна тъга.



Крисия сподели също, че към този момент е подготвена да направи идната крачка в кариерата си. Тя показа също, че към момента желае да се занимава с музика, само че и да се снима в киното. Според нея това е въпрос на време и част от креативните ѝ хрумвания.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР