Кадри: Нова телевизияЗа среднощен екшън - гонка и стрелба в

...
Кадри: Нова телевизияЗа среднощен екшън - гонка и стрелба в
Коментари Харесай

Екшън в Свиленград: Полицаи стреляха по престъпник, който се опитал да ги прегази

Кадри: " Нова телевизия "

За среднощен екшън - гонка и пукотевица в Свиленград, оповестява " Нова телевизия ". Според информацията на медията, служители на реда са стреляли по нарушител, който се опитал да ги прегази при опит за бягство.



От районното полицейско ръководство в града се включи репортерът на малкия екран Димитър Иванов.

" Екшънът се разиграва нощес, когато служителите на реда получават сигнал за наркосделка. Те идват на мястото и тогава от този автомобил индивидът, който се пробва да продава дрогата, потегля да бяга, удря няколко паркирани коли.



Това обаче не съумява да му помогне да избяга, като той удря и патрулката, с която идват униформените. След като се пробва да ги прегази, се постанова те да употребят мощ. Стрелят със своето рожие, нарушителят е прострелян в крайници, той е настанен в болница без заплаха за живота. Целият този екшън се разиграва безусловно в центъра на града. В автомобила на мъжа, който е на 30 и няколко години, е открит и опиата който се опитвал да продаде.



Той е остарял познайник на полицията, има голям брой предходни регистрации за шофиране без брошура и с подправени номера. Очакваме малко по-късно да разберем какво обвиняване ще му бъде повдигнато ", описа репортерът Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР