Кадри: Нова телевизияИзключително интересна и зрелищна битка имаше между двете

...
Кадри: Нова телевизияИзключително интересна и зрелищна битка имаше между двете
Коментари Харесай

Здрава морска битка в Игри на волята завърши с разбит нос

Кадри: " Нова телевизия "

Изключително забавна и зрелищна борба имаше сред двете племена в " Игри на волята ". Гладиаторите и Старейшините се сблъскаха в бурното море край Царево. Двубоите бяха самостоятелни и трябваше да са 12, а първият стигнал до 7 точки, печелеше.



Целта бе да се стигне до пояс, който след това да бъде закаран до флагчето със знамето на племето.

" Червените " са единствено четирима и по тази причина по правилник Виолета трябваше да играе три пъти против всяка от дамите в другото племе.



Мъжете пък се завъртяха между тях всеки против всеки, като на всеки трябваше да се съберат по три срещи.



В последна сметка Старейшините завоюваха със 7:3. Победите за " алените " бяха дело на Мастагарков против Мишо и Момчил и на Мартин против Дунев.

Плувецът Михаил обаче бе упрекнат в неспортсменско държание. Първо Мартин се оплака, че е отнесъл от него по един ритник и лакът във водата. В последния конфликт пък Рълев, който бе с травма и отнесе цели три загуби - от Момчил, Дунев и Мишо, излезе от водата с разрушен нос, от който течеше кръв.



Това стана, откакто бе ударен от последния си противник във водата. Плувецът пък се извини, че не се е усетил, само че това не спря обвиняванията на Мартин към него в неспортсменство.



Мишо получи поддръжка от племето си, като останалите там споделиха, че той прави и на мравката път, и не би нарушил феър плея съзнателно.



В останалите борби Виктория победи Виолета, която загуби и от своята щерка Денислава.



Единствена на арената не излезе Мария Оряшкова, защото крайният резултат в конфликта сред племената бе решен по-рано.



Така на номинационен съвет отидоха Гладиаторите. Там на елиминационна борба бе изпратен Мартин Николов-Елвиса, откакто Мастагарков не го послуша да купи гласове и да пратят живеещата в Америка Виолета. Футболистът Баго призна, че това би било неприлично, защото са отявлени врагове с Елвиса.



Утре ще стане явен неговият противник на арената. Срещу милионера вота си дадоха Мастагарков, Виолета и Рълев, а самият Мастагарков отнесе един глас от врага си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР