кадри Фейсбук, Яна Маринова, Нова телевизия: Загубена съм без вас“:

...
кадри Фейсбук, Яна Маринова, Нова телевизия: Загубена съм без вас“:
Коментари Харесай

„Загубена съм без вас“: Яна Маринова извади таен коз в Капките

кадри Facebook, Яна Маринова, Нова телевизия: „ Загубена съм без вас “: Яна Маринова вади скришен коз в Капките

Яна Маринова продължава малко обезверената си битка за самопризнание в шоуто за фалшификати “Като две капки вода ” по Нова телевизия.

До момента, макар голямото ѝ предпочитание, тя все остава недооценена от журито, въпреки почитателите ѝ да я поддържат напълно.

А в случай че знаем нещо за Яна, то е, че тя доста мъчно се отхвърля от нещо, изключително в случай че има поддръжката на хората.



От една страна доста професионално, а друга – напълно човешки, Маринова реши да обърне особено внимание на хората, които са основна част от предаването, само че остават на втори проект и в директния, и в преносния смисъл.

Това са танцьорите, които са част съвсем всяко осъществяване, само че вниманието към тях е в действителност незадоволително.



Актрисата разгласява видео от подготовките на хореографията за идната ѝ задача, а тя е да влезе в ролята на горещата певица Келис и да извърши една от най-провокативните ѝ песни, в която се пее за млечен шейк, само че подтекстът е напълно различен.
“Загубена съм без вас! ”,
това признава Яна Маринова на девойките и двете момчета от балета, който сигурно ще има доста значима роля в осъществяването.

До момента актрисата получава много сериозни оцентки, изключително за пеенето, което наподобява никак не ѝ се отдава.

Но пък Яна подхожда всякога с голям възторг към “Капките ”.



Песента на Келис като цяло не е от най-трудните и не изисква особена техника на пеене.

Може би пък тъкмо с нея Яна Маринова най-накрая ще блесне, откакто не съумя да го направи в ролята на обичания ѝ Майкъл Джексън и даже с удивителната аналогия с рок певицата Милена в младия ѝ интервал.

При всички случаи многочислените фенове на актрисата ще са още веднъж на нейна страна, освен поради гения ѝ, а и за благородните дребни жестове, които тя прави за близките. В този случай – за фантастичните танцьори на “Капките ”.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР