Кадри: БТВТрима участници минаха през стола на богатството в излъчения

...
Кадри: БТВТрима участници минаха през стола на богатството в излъчения
Коментари Харесай

224-сантиметров български кечист спря хотелиер в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Трима участници минаха през стола на благосъстоянието в излъчения довечера епизод на „ Стани богат “.
Първа там продължи играта си от през вчерашния ден Цветелина Симеонова. Тя бе стигнала до въпрос за 5000 лв. и имаше един останал жокер -„ Помощ от другар в публиката “.



„ Кое от следните заглавия е на произведение в прозаичност, писано от Христо Смирненски? “, бе питането, а вероятните отговори – Босоногите деца, Ний, Цветарка и Въглекопач.



Дамата се насочи към Въглекопач, само че реши да повика от публиката своя другар Даниел. Той от своя страна наклони везните към Ний и тя се вслуша в съвета му. Водещият Михаил Билалов разочарова и двамата, защото верният отговор е Босоногите деца. Така в последна сметка Симеоновоа си потегли с 2000 лв..



След това на нейното място седна шефът на хотел в Боровец Йордан Кръстев.



Той мина с лекост през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лв., а идващият бе „ Кое тестено произведение дължи формата си на знамето на Османската империя? “ – Палачинката, Геврекът, Кроасанът или Поничката. Мъжът бързо се ориентира, че верният отговор е кроасанът, защото е под формата на полумесец.



Следващото запитване обаче съществено затрудни участника и той „ изгърмя “ цели два жокера на него. То бе „ От какво се прави папирусът? “ – Памук, Животински кожи, Вид тръстика или Тютюневи листа. Кръстев изключи тютюневи листа и сподели, че клони към скотски кожи. Все отново реши да се обади на другар – Петър Петров от Велико Търново. Той обаче не можа нищо да му каже за 30-те секунди.



За това Йордан изиска „ 50:50 “, с чиято помощ избра вярно тип тръстика.



Осмият въпрос бе „ Коя легенда на кеча има български генезис? “ – Хълк Хоган, Скалата, Гробаря или Адре Гиганта. Хотелиерът сподели по нещо за първите трима и се насочи към Андре Гиганта.



После обаче реши, че може да е и Хълк Хоган. В последна сметка помоли да бъде извикан татко му от публиката. Той пък напълно го обърка, насочвайки го към Гробаря.



В последна сметка Кръстев избра Хоган, само че Билалов го разочарова, казвайки че верният отговор е 224-сантиметровия Андре Гиганта, чийто татко е от Рибарица, а същинската му фамилия е Русимоф.



След това присъединяване си започва Галина Христова, която се е занимавала с телевизия, а сега работи като шеф на кино салони.



След стартовите пет въпроса тя бе запитана „ Какъв е героят на Тодор Колев във кино лентата „ Господин за един ден “? “ Тя вярно уточни музикант в конкуренцията на пожарникар, водопроводчик и служител на реда.



„ Кой плод римляните са нарекли „ персийска ябълка “, въпреки че се счита, че той идва от Китай? “ бе запитване №7, а вариантите, които Михаил Билалов даде, бяха Кайсия, Малина, Праскова и Смокиня. Галина се поколеба сред праскова и кайсия и по тази причина изиска жокер „ 50:50 “, с чиято помощ вярно избра праскова.



Последва осми въпрос: „ Литературни творби от кой род могат да бъдат отличени с премия „ Небюла “? “ – Научна фантастика, Криминална литература, Биография или Магически натурализъм. Христова се насочи към първия отговор, само че по никакъв начин не бе сигурна.



Все отново сподели, че по образеца на някогашния участник Васил Гюров ще послуша интуицията си и тя не я излъга.



Питането за 3000 лв. бе „ Какво съставляват по този начин наречените призрачни бракове в Судан? “ – брак сред жив и мъртъв, брак сред мъртви, остарял родов обред или локално ядене.



Участничката реши, че желае да се обади на другар, само че водещият й сподели, че и приятелката й в публиката Мария може да й помогне.



Галина му се довери, само че това се оказа неправилна преценка, защото дамата също не знаеше и по-скоро се опита да разсъждава логичен. Участничката прибегна и към третия си жокер – „ Обади се на другар “ и от студиото звъннаха на Стефан Калъпов от София.



Той й сподели, че става дума за брак сред мъртви, тя му се довери, само че верният отговор се оказа брак сред жив и мъртъв. Така Христова се прибра с 500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР