кадри bTVПредставянето на поп фолк звездата Емануела в латино вечерта

...
кадри bTVПредставянето на поп фолк звездата Емануела в латино вечерта
Коментари Харесай

Скандал в “Денсинг старс” заради привилегиите на Емануела

кадри bTV

Представянето на поп фолк звездата Емануела в латино вечерта нажежи до прекаленост пристрастеностите измежду феновете на “Денсинг старс ”. Мнозина са очаровани, само че не малко видяха прегъване на разпоредбите и двоен стандарт на журито в интерес на певицата.



Въпросите към триумфа на румабата на Емануела са доста. На първо място, тя се появи с нов сътрудник и то не различен, а Калоян Иванов – победител от предния сезон на предаването. Прочутият занаятчия на танците и преподавател на доста от останалите експерти в шоуто стартира този сезон с Боряна Баташова. Те отпаднаха още след първия танц.
`); break case width
Според някои завръщането на Калоян е решение на продуцентите, само че множеството фенове са уверени, че зад промяната на колегата стои самата Емануела.



Покрай славата на певицата като скандалджийка, множеството считат, че тя е обвинила предходния си сътрудник Иван са релативно слабото показване и е изискала промяната му. Това, че
от “Денсинг старс ” не дадоха никакво пояснение за обстановката,
не оказа помощ на никого.

Другият противоречив миг към осъществяването на Емануела и Калоян, което беше в действителност красиво, е дали танцът дава отговор на определението за румба.



Журито поряза осъществяването на Дара и колегата ѝ, тъй като не било ча-ча-ча. За сметка на това, Емануела и Калоян получиха единствено суперлативи за много свободната интерпретация на танца си.



Коментарите за “нагласена работа ” и двоен стандарт идват и от почитателите на доктор Щонова, която още веднъж подпали сцената с гръмък танц и гърмеж от страст. Те считат, че тя беше подценена и че всички мнения ва съдиите бяха не за уменията на дансинга, а за възрастта ѝ (53).



Илиана Раева пък е персонално атакувана, че е дала на Натали Трифонова и колегата ѝ 7. Според феновете, тя изпитва злоба към изящната синоптичка.



Един сърдит почитател даже назовава Раева “увехнала маруля ” в коментара си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР